IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек е мащеха за пример

7 декември 2022 08 30

Актрисата се радва на постиженията на доведената си дъщеря Матилд

Getty Images

Getty Images

Салма Хайек показа за пореден път, че е мащеха за чудо и приказ! Актрисата изрази радост и подкрепа към доведената си дъщеря Матилд, която е дете от първия брак на съпруга ѝ Франсоа-Анри Пино. Салма демонстрира, че е горда от постиженията на Матилд, като сподели и коментира с любов нейно видео в социалната медия Instagram.

Хайек качи клип, който показва 21-годишната инфлуенсърка, жокей и модел Матилд да демонстрира страхотни умения в конната езда, представяйки Франция на престижен турнир в този спорт. Салма е написала до видеото следното: „Поздравления, шампионке! Толкова се гордеем с теб!“

Актрисата и друг път е показвала, че таи изцяло топли чувства към децата на мъжа си от предишните му връзки. Франсоа има две деца от първата си съпруга Дороте Лепер, за която беше женен до 2004 г. Освен Матилд, от този брак той има и 24-годишен син, който носи името му – Франсоа.

Милиардерът Пино също така има още един, извънбрачен син от супермодела Линда Еванджелиста, който се казва Августин Джеймс и е на 16 години. Франсоа и Линда излизаха за кратко в началото на 2006 година, малко преди той да срещне и да се влюби в Салма. Дълги години Еванджелиста не разкриваше кой е бащата на сина ѝ, а след това пък няколко години съдеше Пино за издръжка, след като се доказа, че той е негов баща чрез ДНК тест.

В крайна сметка Линда и Франсоа се разбраха, а той въведе момчето в семейството си със Салма, където то беше много добре прието.

 

 

Изпълнителният директор на най-големия моден холдинг във Франция – „Kering“ (собственост на който са марките Gucci, Bottega Veneta, Yves St. Laurent и др.) и холивудската му съпруга също така са родители на 15-годишна дъщеря, която носи името Валентина Палома.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари