IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф за хранителното си разстройство на 17: Беше ужасяващо

7 декември 2022 11 00

„Казвах си, че актрисите трябва да бъдат слаби“, спомня си звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилари Дъф реши да проговори открито за проблемите, които идват с ранната слава.

35-годишната актриса, която става известна още на крехка възраст чрез филмите на Disney, разкрива, че е страдала от хранително разстройство, когато е била на 17 години. В интервю за Women's Health тя разказва с подробности за състоянието си в началото на кариерата, какво го е отключило и как е успяла да се справи с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

„Заради кариерата ми, постоянно си мислех, че ме дават по телевизията, а актрисите там трябва да бъдат слаби. Беше ужасяващо“, казва Дъф, добавяйки че вече е развила здравословна връзка с тялото си. В момента тя се фокусира повече върху здравето, а не върху външния си вид, занимава се с дейности, които я карат да се чувства силна и уверена. „Обграждам се с хора, които ме карат да се чувствам добре и споделят подобно мнение относно здравето и бодипозитивизма, получаването на достатъчно сън и балансираната диета“, казва още актрисата.

Хилари Дъф става известна през 1998 година, когато участва в Casper Meets Wendy, след което получава собствено шоу по Disney Channel, наречено „Лизи Магуайър“. То се излъчва в продължение на две години, след което получава и филмова адаптация през 2003 година.

Личният треньор на актрисата – Доминик Лийдър – обясни пред Women's Health, че макар тя да се посвещава на здравето и фитнеса, това не е най-важният ѝ приоритет. Казва, че те са важни за нея, отделя им време и внимание, но все пак на върха на класацията попадат съвсем различни неща. „Това, което е по-важно за нея, са семейството и работата ѝ. Когато се прибере у дома, иска да прекара време с близките си, защото почти не ги вижда“, казва той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Актрисата от „Как се запознах с баща ви“ и преди е говорила как е успяла да победи проблемите с теглото и да развие здравословна връзка с тялото си. През май тя позира гола за корицата на американския Women's Health, където споделя как е приела външния си вид през годините, независимо от промените в него след ражданията.

„Горда съм с тялото си“, каза актрисата, която е майка на почти едногодишната Мей, 4-годишната Банкс и 10-годишния Лука. Допълва, че вече се намира в етап от живота си, където е напълно спокойна относно промените в тялото си, защото знае през какво е преминало то.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

„Смятам, че на 34 години вече съм придобила огромно уважение към тялото си. То ме е завело на всички места, където съм искала да отида. Помогна ми да създам прекрасно семейство. Имам чувството, че с напредването на годините ставам все по-уверена в собствената си кожа. Тялото ми е било в много различни форми и размери, но аз съм възхитена само от една – женската“, казва Дъф.

Разкрива, че напълно е приела външния си вид, чак когато е родила дъщеря си Банкс. Тогава осъзнала, че е много силна, защото е станала майка за втори път в живота си, като този път е било след развода. Допълва, че е практикувала много психични практики, които са ѝ помогнали да премине през процеса на себеприемане.

Хилари Дъф празнува годишнина от сватбата

Горда майка – Хилари Дъф празнува с дъщеря си Банкс

Хилари Дъф със звездно бебешко парти с Манди Мур и Ашли Тисдейл

„Терапията много ми помогна. Правех си срещи по Zoom с терапевта ми поне два пъти на месец, ако не и по-често, ако имах нужда. Но мисля, че самото говорене и обграждането с правилните хора, които наистина те слушат, когато имаш нужда, може да ти помогне“, казва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Дъф се опитва да остане постоянна в посещаването на терапия и да се увери, че прави всичко възможно, за да поддържа психичното си здраве в правилните граници. „Спукваме се от работа, за да поставим тялото си в най-добра форма. Правим си лицеви процедури, ботокс и прически и какво ли още не. Но аз искам да работя върху вътрешния мир. Това е най-важната част от системата“, категорична е тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари