IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни пак в Instagram, фенове с конспиративни теории за тормоза над нея

16 декември 2022 08 40

Певицата споделя стари кадри, за да покаже, че е добре

БГНЕС

БГНЕС

Ах, тази Бритни Спиърс! Докато напишем, че е напуснала Instagram, тя отново е вътре и започва отново да споделя провокативни публикации. След като притесни феновете с това, че е депресирана, днес певицата сякаш им намекна, че е бременна. И предизвика нови конспиративни теории за живота си.

Той идва скоро!!!“, написа звездата към клип, в който е със Сам Асгари на фона на украсената елха. Макар след тях тя да е качила снимка на Дядо Коледа, мнозина заподозряха, че тя има нещо друго предвид.

Твърденията за бебе бързо останаха на заден план след като последователите на Спиърс изразиха съмнения, че някой друг продължава да публикува от името на изпълнителката.

Заедно ли са все още Бритни и Сам?

Наскоро Асгари, с който певицата мина под венчило преди няколко месеца, сподели видео, в което подготвя специална изненада по случай нейния рожден ден. въпреки него и думите му, че всичко с половинката му е наред и двамата се опитват да изградят нов живот, феновете смятат, че има нещо гнило в техния романс.

Именно в клипа, с който двойката пожелава весела Коледа, накара хората да мислят, че двамата може вече и да не са заедно. Мнозина изтъкнаха, че той сякаш е изрязан отнякъде другаде и сложен до певицата.

„Ако се вгледате внимателно, можете да видите, че са редактирани заедно. Ръкавът ѝ, докато се движи нагоре, се слива със сакото му по много очевиден начин... Не съм привърженик на теориите на конспирацията, но тук очевидно става нещо подозрително“, пише жена под поста на Спиърс. Друга пък посочва:

„Обикновено не съм човек, който се намесва в теориите, но това очевидно е фотошопирано. Изглежда, че се е фотошопирал във видеото“.

Бритни комуникира с феновете чрез публикациите си

Само за два дни конспиративните теории за това, че Бритни не е щастлива и може би все още е под настойничество, макар и не официално, се увеличиха.

Второ видео на звездата – от частния самолет, затвърди съмненията на хората, че нещо не е наред с нея. Там тя се пъчи пред камерата, а по-късно я целува Сам Асгари, но видът на лицето му не е същия като този от нейния преден пост.

Обрат: Бритни Спиърс с трогателни думи за сестра си

Бритни Спиърс със специален поздрав за рождения ден на баща ѝ

Бритни Спиърс над нещата – отново се снима гола

„Всички тези видеоклипове са отпреди години. Това продължава от години и кой знае къде е Бритни или в какво състояние е. Горката Бритни“, коментира нейна последователка в Instagram, която е на мнение, че макар да се опитва да покаже, че е добре, Спиърс има проблеми във връзката, които крие.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари