fallback

Няма Ким, няма Емили: Пийт Дейвидсън излиза с екранното си гадже Чейс Суи Уондърс

21 December 2022 16:30

Миналата година двамата участваха заедно във филм

Getty Images

Явно Пийт Дейвидсън не може да остане сам. Комикът беше уловен от папараците да влиза в апартамента си в Ню Йорк с екранното си гадже Чейс Суи Уондърс. Почти всички медии вече са убедени, че Пийт и Чейс са прехвърлили екранния си романс и в реалния живот.

29-годишният Дейвидсън и 26-годишната Уондърс бяха забелязани на два пъти заедно и миналата седмица. Тогава обаче техни близки заявиха пред сайта TMZ, че помежду им няма флирт, а че двамата просто „са страхотни приятели“.

Пийт и Чейс се срещнаха и запознаха на снимачната площадка на филма Bodies, Bodies, Bodies миналата година. Миналата седмица пък двамата се появиха заедно на хокеен мач на „Рейнджърс“. Ден по-късно двойката беше уловена да пазарува в хранителен магазин, като и двамата бяха скрили лицата си под качулки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pete_spain_davidson

Дейвидсън и Уондърс се събраха отново през октомври, след като актрисата се присъедини към актьорския състав на новия сериал на Пийт – Bupkis, който е свободна адаптация на живота му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Celeb Post (@thecelebpost_tcp)

Въпреки че не е ясно каква роля може да играе Уондърс в новото му шоу, изглежда тя вече е доста голяма част от живота му. Очевидно е също, че слуховете за връзка между Дейвидсън и модела Емили Ратайковски от миналия месец са били или медийна измислица, или вид реклама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@shvdowb0xer)

Факт е, че самата Ратайковски вече на няколко пъти е виждана на романтични срещи с известния диджей Оразио. Двамата бяха забелязани да се целуват на улица в Ню Йорк още през октомври, а преди няколко дни папараците отново ги уловиха заедно.

Снимка: Getty

Миналото лято Пийт пък скъса с риалити звездата Ким Кардашян след почти едногодишна връзка. Колкото до Чейс, до лятото тя излизаше с актьора от сериала „Ривърдейл“ Чарлз Мелтън (на снимката горе са заедно през юни, 2022).

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
0 коментара
fallback