IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф отбелязва 3 години щастие

23 декември 2022 08 40

Актрисата се обясни в любов на Матю Кома

Getty

Getty

Три години щастие да бъде съпруга на Матю Кома отбеляза Хилари Дъф. Актрисата сподели публикация в Instagram, с която се обясни в любов на своята половинка.

„Обичам те толкова много“, пише звездата, споделяйки галерия с вълнуващи моменти на двамата. Там ги виждаме в техния сватбен ден, с децата или в романтични целувки и прегръдки.

„Не знам дали знаеше в какво се забъркваш или че няма да спиш или да седнеш през следващите 5-10 години, но мисля, че в по-голямата си част си доста щастлив от това“, пише Дъф, обръщайки се към съпруга си.

Ема Борбъртс, Манди Мур, Ашли Тисдейл и куп други звезди честитиха годишнината на Хилари, пожелавайки на нея и Матю още много щастливи семейни моменти.

„Животът ни е толкова изпълнен и съм безкрайно благодарна за човека, с когото трябваше да направя цялата тази лудост“, написа още актрисата.

Хилари има две дъщери от Матю

Дъф и Кома излизаха близо три години преди да обявят своя годеж и сключат брак. Тяхната сватбена церемония се състоя в задния двор на техния общ дом, където те събраха най-близките си хора.

Актрисата неведнъж е споделяла колко грижовен е нейният мъж, от който има две дъщери – 4-годишната Банкс и Мей, която е на годинка. Той припознава като свое дете и сина на Хилари – Лука, който е на 10.

Момченцето е от предишния брак на Хилари – с хокеиста Майк Комри, с който тя бе от 2010 до 2016 г.

Миналата година, отново по повод тяхната годишнина, актрисата сподели, че Матю Кома е мъж мечта. И добави:

„Татко мечо. Най-добър приятел. Добър човек. Това е всичко“.

Влизане във форма: Седем съвета за здравословно хранене от треньора на Хилари Дъф

16-месечната дъщеря на Хилари Дъф е диагностицирана с болестта „ръка-крак-уста“

Хилари Дъф позира гола за корица на списание

Актрисата е благодарна за изминалата година

В началото на декември Дъф се появи на корицата на Women's Health. Пред списанието тя говори за хранителното разстройство и предизвикателствата, с които се е сблъскала в живота си.

През изминалата година, с помощта на инструктор, актрисата успява да влезе във форма. Освен този успех, тя продължава да се снима за нови проекти в киното и може да каже, че семейството ѝ не е перфектно, но 2022-а наистина е била доста успешна за нея.

„Весели празници“, написа Хилари Дъф, показвайки коледната картичка на своето семейство. Там двамата с Матю са завързани и със залепени усти, а около тях са децата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари