IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари едва ли ще е отново член на кралското семейство на пълен работен ден

5 януари 2023 18 00

Това призна самият той в интервю

Снимка: БГНЕС

Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.
В нов трейлър, пуснат преди предстоящото 60-минутно интервю с водещия на CNN, 38-годишният Хари бързо отхвърли идеята, когато Купър му задава този въпрос.

„Виждате ли време, в което ще се завърнете като член на кралското семейство на пълен работен ден?“ Това пита 55-годишният Купър в клип, споделен в Twitter от 60 Minutes.

„Не“, отговаря принц Хари. Кадрите продължиха да се въртят от разговора на Хари с 18-кратния носител на награда „Еми“ журналист, като глас зад кадър казва, че „разкриващият“ специален филм ще бъде излъчен в неделя по CBS и после по Paramount+.

Предстоящият разговор на принц Хари с Купър ще бъде първото му телевизионно интервю в САЩ, за да обсъди своите мемоари, които ще излязат на 10 януари.

Интервюто на Хари с водещия е едно от двете, в които той участва, за да рекламира книгата на издателя Penguin Random.

За промоцията на Spare в Обединеното кралство херцогът на Съсекс даде интервю на Том Брадби от ITV, който преди това е говорил с Хари и Меган Маркъл за документалния филм „Хари и Меган: Пътешествие в Африка“ през 2019 г.

ITV и CBS обявиха предстоящите си интервюта с принц Хари в понеделник, споделяйки откъси от срещите в социалните медии. Публикуваният кадър показва как Хари обсъжда решението си той и Меган да се оттеглят като старши работещи членове на кралското семейство. Причината, според него е, че „мълчанието е предателство“, но също така мисли за помирение с баща си крал Чарлз и брат си принц Уилям.

„Никога не е трябвало да се случва така“, казва Хари на 55-годишния Брадби в предварителен преглед от Instagram. Херцогът на Съсекс също засегна „изтичането и насаждането“ на истории в британската преса, преди да каже: „Искам семейство, а не институция“.

В друг момент от интервюто на ITV принц Хари каза, че „те се чувстват (с Меган) така, сякаш е по-добре да ги представят като злодеи“.

В част от интервюто си с 60 Minutes принц Хари разказва как негативните истории са повлияли на него и Меган. Той също така каза на Купър защо говори публично за тези въпроси.

„Всеки път, когато се опитах да го направя насаме, имаше брифинги, изтичане на информация и насаждане на истории срещу мен и съпругата ми“, каза Хари. „Знаеш ли, семейното мото е „никога не се оплаквай, никога не обяснявай“… това е просто мото и всъщност… не важи.“

Spare се появява на пазара един месец след документалните сериали на херцога и херцогинята на Съсекс Harry & Meghan, които се излъчиха в Netflix. Според съобщение за пресата от Penguin Random House, мемоарите ще разкажат живота му в очите на обществеността.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Харито правилно е преценил, че не му е там мястото. Особено след всичките тези изпълнения. Пожелаха му много любов и да гради живота си в Калифорния. Какво иска повече. Хем го боли, хем го сърби.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар