IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин ще става дядо – дъщеря му Айрланд е бременна

6 януари 2023 08 40

Тя дори разкри пола на бебето си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Айрланд Болдуин разкри пола на бебето си в социалните мрежи, след като направи няколко видеа в Instagram за кратък разговор с феновете.

27-годишната моделка, която ще става майка за първи път, се обърна към нероденото си бебе в женски род, обяснявайки „законите“ на своята бременност в серия от клипове, публикувани в историите ѝ в Instagram.

„Ако още един човек ме помоли да му изпратя снимки на корема си, ще полудея. Защото нямам такива. Детето ми се е настанило удобно там, висока съм, така че имам много място“, каза Айрланд в едно от видеата. Допълва, че в момента изглежда като човек, който просто е преял, така че няма какво да се види и затова помоли феновете и журналистите да спрат с молбите за снимки на наедряващия ѝ корем.

Болдуин започна видеата си, обяснявайки че има нужда от изпускане на парата, но не иска да критикува никого, а просто да обясни няколко неща с най-добрия си тон. Също така разкри и няколко неща, които я притесняват по време на бременността, включително и желанието на непознати да пипнат стомаха ѝ без позволение.

Айрланд дори сподели, че не изключва членове на семейството и приятелския си кръг от списъка с хора, които не могат да пипат корема ѝ без позволение. „Не ме интересува дали си ми най-добрият приятел, дали си семейство, не ми пука кой си, не дискриминирам. Не ме интересува дали си възрастен човек. Не можеш да ме пипаш без позволение“, категорична бе бъдещата майка.

По думите ѝ, много хора са шокирани, когато им забрани да пипат корема ѝ. „Този номер просто няма да мине при мен. И преди бременността не обичах да ме докосват, така че това няма да се промени сега. Моля ви, дръжте ръцете си далеч от мен“, каза още Болдуин.

Подобно на правилото ѝ за недокосване на корема, бъдещата майка предупреди и всички критици, които ѝ се „карат“ за това, че яде млечни продукти по време на бременността. Казва, че в момента единственото, което може да приема е мляко и грейпфрути, така че няма да гладува заради някакви остарели тенденции и вярвания.

Айрланд Болдуин си направи лифтинг на лицето на 26 години!

Айрлънд Болдуин, Ема Уотсън и Дожа Кет отрязаха дългите си коси

Айрланд обяви още на Нова година, че очаква първото си дете, публикувайки снимка на сонограмата и отбелязвайки приятеля си Андре Алън Анджос, който се подвизава под името RAC. В историите си в Instagram, тя потвърди новината и се пошегува, че не носи куче в утробата си. Това ще е първо дете за двойката, която започна връзката си миналата година.

Малко след като новината излезе пред света, Хилария Болдуин сподели видео, в което показва как цялото ѝ семейство научават, че съвсем скоро ще имат нов член. Йога инструкторката, която е омъжена за бащата на Айрланд – Алек Болдуин – беше накарала най-голямата им дъщеря Кармен да сподели щастливата новина на останалите. Освен Кармен, фамилията се радва на още шест деца – Рафаел, Леонардо, Ромео, Едуардо, Лусия и Илария.

В края на видеото цялото семейство поздравява Айрланд, която е дъщеря на Алек от връзката му с Ким Бейсингър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари