IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новоизлюпеният готвач Бруклин Бекъм готви сурово говеждо в стил Мишлен

9 януари 2023 14 40

Последователите му не са никак очаровани, а майка му го защитава

Getty Images

Getty Images

„Недопеченото“ говеждо на Бруклин Бекъм, което струва 300 британски паунда, предизвика много критики от последователите на начинаещия готвач. Потребителите на социалните медии смятат, че синът на Виктория и Дейвид Бекъм харчи повече за едно ястие, отколкото повечето британски семейства харчат за храна за цяла една седмица.

Преди няколко дни Бруклин публикува видео как готви традиционно ястие – печено говеждо с гарнитура от моркови и картофи, което обаче изглеждаше доста недопечено и твърде мазно. Във въпросното готварско видео към Бруклин се е присъединил и бившият готвач на Michelin Кевин Лий.

23-годишният звезден наследник си спечели много подигравки с видеото в Instagram, тъй като феновете твърдят, че говеждото изглежда сурово, а и че за приготвянето на зеленчуците е използвано твърде много масло.

Професионални месари са разкрили пред вестник MailOnline, че месото изглежда парче от около пет килограма, сухо, отлежало 28 дни филе, което би струвало между 200 и 300 британски паунда на пазара за месо.

Някои по-шокирани потребители на Instagram са коментирали ястието с думите: „Това, от което ме боли най-много, е че вероятно това ястие струва повече, отколкото повечето британски семейства могат да си позволят да похарчат за храна за една седмица“.

Друг добавя: „Инфаркт на плоча. Напълно ненужно количество масло. Бюджетите на повечето хора не включват „отлежало“ месо. Всъщност тези черни ръкавици така или иначе ме отблъснаха. Толкова непривлекателно!“

Въпреки негативните реакции относно ястието, Бруклин получи похвала от майка си Виктория Бекъм, която каза, че ще използва рецептата като „вдъхновение“ за следващото ястие, което приготвя за семейството си.

Споделяйки видеоклипа на Бруклин в Instagram, 48-годишната дизайнерка написа: „Вдъхновение за неделното печено. Ще се опитам да направя това за баща ти, братята и сестра ти“!

Малко вероятно е обаче ястието някога да мине през устните на Виктория, тъй като тя се придържа към диета с предимно риба и зеленчуци на скара.

Въпреки строгите си хранителни навици, Виктория все още си позволява да пие текила или чаша хубаво вино.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари