IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момчето на мама – Бруклин Бекъм с нов татус

8 декември 2022 10 50

Ето кое име пожела да му изпишат на ръката

БГНЕС

БГНЕС

Бруклин Бекъм добави още една татуировка по тялото си. Младият фотограф реши да му изпишат още едно име – този път на лявата ръка.

Вместо Никола, както се казва неговата съпруга, синът на Виктория и Дейвид Бекъм е пожелал да му татуират Джоузеф. Именно това е неговото второ име, което родителите му са дали.

С ръкописното Джоузеф, поставено близо до свивката, татуировките на 23-годишния наследник на известната фамилия стават 101.

Момчето на мама пълно с татуси

Не е тайна, че голяма част от рисунките с мастило по тялото на Бруклин са свързани с неговото семейство. Например надписът „момчето на мама“, който се намира близо до сърцето му. От другата страна пък той има рисунка на няколко ангелчета.

Пелц с големи букви пък е пожелал младият Бекъм за центъра на гръдния си кош.

Част от татуировките в чест на любимата

По-рано тази година Бруклин, който отскоро се изявява като готвач, сподели, че близо 70 от татусите му са посветени на Никола Пелц. Неговата любима се превърна в съпруга на 9 април, когато двамата се врекоха във вечна вярност.

Красива роза и послания за вярност има по врата на първородния син на Виктория Бекъм. На тила му пък може да видим очите на неговата жена.

Бруклин Бекъм: Имам 70 татуировки в чест на съпругата ми

Екстравагантно: Първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Бруклин Бекъм и годеницата му на крака при папата

За да покаже уважението към семейството на неговата съпруга, Бруклин си татуира и името Джина. Така се казва покойната баба на Пелц, която по думите му е била като негова втора майка.

Любовно писмо, написано от Пелц, броеница, както и още много други надписи са част от голямата колекция от татуировки по тялото на младия Бекъм.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари