IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малка черна рокля – Никола Пелц ни дава вдъхновение за есента

12 септември 2022 08 30

Половинката на Бруклин Бекъм с фотосесия за списание Wonderland

БГНЕС

БГНЕС

Малка черна рокля е онова, което задължително да имате в гардероба си за есента. Тя има безброй приложения и отива както на по-слаби, така и на по-пухкави фигури. Именно с такава се появи Никола Пелц – за нейната най-нова фотосесия.

Половинката на Бруклин Бекъм се появи на корицата на списание Wonderland за есен 2022, която е в черно и бяло. Пред изданието тя разказа за работата си в киното, както и за първата среща със съпруга си, която не минала гладко.

Красавицата, която вече не е блондинка, а брюнетка, носи минирокля в черен цвят на Versace. Но не си мислете, че не можете да си я позволите. Тя е от така наречената линия Versace Jeans Couture, която предлага модели на по-достъпни цени.

Роклята на Никола Пелц е с високо деколте, дупка малко над бюста, както и разкроена долна част, падаща една педя над коляното. Освен че е с дълги ръкави, има и колан от верига, на която има висулки, съставящи думата „Couture“.

Визията на новата г-жа Бекъм е идеална за копиране – както за офиса, така и за по-специален повод. На кадрите, споделени от списанието, се вижда, че роклята е съчетана с високи кожени ботуши в същия цвят – незаменим модел за по-хладните и дъждовни есени дни.

Потресаващото запознанство на Никола и Бруклин

„Наистина не се разбирахме“, споделя Пелц, спомняйки си как се запознала със своя съпруг – синът на Дейвид и Виктория Бекъм. Двамата се срещнали за първи път преди около 6 години. Но тогава тя въобще не го понасяла.

Всъщност срещнах Бруклин преди шест години на Coachella (музикален фестивал), чрез един от братята ми. Той се казва Дизел“, разказва актрисата пред своята колежка Селма Блеър.

Пелц се ядосала, когато нейният брат ѝ съобщил, че Бруклин възнамерява да спи в къщата, която те са наели, за да отседнат след края на голямото събитие.

Той имаше приятелка и аз имах гадже и ние просто не си паснахме изобщо“, обяснява тя.

Днес Никола разглежда общи снимки от тогава и вижда, че Бруклин, за когото е щастливо омъжена, стои в ъгъла, далеч от нея и тогавашния ѝ приятел.

Актрисата разказва, че сватбата им се е състояла по средата на снимките ѝ за новия ѝ телевизионен минисериал Welcome to Chippendales. Ето защо трябвало да прекъсне работа пет дни преди големия ден. И благодари на майка си Клаудия, която е поела голяма част от организацията.

„Да, снимах и спрях пет дни преди сватбата ми, а след това снимах седмицата след сватбата ми“, обясни Никола за напрегнатия си график.

Тя избухна, че майка ѝ Клаудия е спасила положението, като е поела задълженията по планирането, така че Никола да може да работи до последния момент.

Има ли конфликт с Виктория Бекъм?

Пет месеца след перфектната сватба, на която Никола Пелц бе неотразима, се заговори, че тя не се разбира съвсем с майката на съпруга си. Дори някои медии писаха, че бившата спайска не поканила снаха си да гледа нейното шоу на Седмицата на модата в Париж заради търканията им.

Източник, близък до Пелц разкрива, че драмата е започнала около сватбата. Най-вероятно дизайнерката се разсърдила, че половинката на най-големия ѝ наследник не желае да облече булчинската ѝ рокля. Вместо това булката заложи на модел на Valentino, с който се появи на корицата на списание Vogue през май.

„Щях да го направя и наистина исках, но след няколко месеца тя осъзна, че нейното ателие не може да го направи, така че тогава трябваше да избера друга рокля“, признава тя в интервю пред Variety.

Понякога ми е толкова трудно да покажа тъжната си страна“, призна Никола. И в профила си в Instagram сподели снимка, на която е със сълзи на очите. В текста към нея тя написа за токсична връзка, но не уточни дали говори за пререканията си с Виктория Бекъм.

Все пак младото семейство живее в САЩ, докато Бекъмови – във Великобритания. Заради разстоянието, снаха и свекърва не се виждат често, което може и да е от полза, за да не се изпокарат съвсем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари