IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън към сина си: Обичам те безкрайно!

10 януари 2023 08 40

Райдър стана на 19 години

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Хъдсън разкри как първородният ѝ син я променил. Актрисата сподели няколко снимки с Райдър и се разчувства като майка за него по случай 19-ия му рожден ден.

„Роден на пълнолуние в Рак, този млад мъж притежава цялото ми сърце“, написа холивудската звезда в Instagram.

Хъдсън написа, че не пропуска да празнува деня, в който е дала живот на Райдър, който вече е истински млад мъж, по-висок от нея с една глава.

„Твоето раждане промени живота ни завинаги и донесе толкова много радост и смях всеки ден“, коментира още актрисата и изтъкна, че обичта ѝ към него е безкрайна.

Кейт е качила и забавно видео, в което тя и нейният син тренират във фитнеса и правят забавни физиономии на камерата. В друг пък той имитира Хари Стайлс, носейки пухеното палто на майка си.

Актрисата неведнъж е споделяла какво е да отглеждаш деца от различни мъже. Райдър е от връзката ѝ с бившия съпруг Крис Робинсън. Двамата се венчаха през 2000 г. и седем години по-късно отношенията им приключиха с развод.

Коледни традиции: Лудият празник на Кейт Хъдсън и трите ѝ деца

Кейт Хъдсън и Дани Фуджикава – стил и романтика в Рим

Майка за пример – Кейт Хъдсън поощри сина си в Instagram

Синът на Кейт Хъдсън е студент

19-годишният Райдър влезе в колеж и в момента тече първата му година в Нюйоркския университет. Майка му обаче не е споделяла публично каква точно е неговата специалност.

В свои интервюта Хъдсън е споделяла, че родила момчето доста млада, но се радва, че е успяла да го възпита добре. Освен него, тя има още един син – 11-годишния Бенгам, чийто баща е Мат Белами. Двамата са батковци на Рани Роуз, която е от последната връзка на звездата от Дани Фуджикава.

„Бях наистина млада, на 23 години, когато имах Райдър. Така че връзката ни винаги е била малко необичайна. Искам да кажа, ние сме близки и аз съм неговата майка“, разказа Кейт Хъдсън пред Instyle.

От повече от година Райдър излиза с Айрис – дъщерята на известния американски комик, режисьор, продуцент и сценарист Джъд Апатоу.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари