IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Лий Къртис разказа за връзката си с принцеса Даяна

10 януари 2023 15 00

Двете се сближили заради ходене до тоалетната на актрисата

БГНЕС

БГНЕС

Случвало ли ви се е да отидете до тоалетната и да изпуснете най-хубавата част от концерта или пък важно обаждане? Е, в подобна ситуация изпаднала Джейми Лий Къртис през 90-те на снимачната площадка. Днес актрисата разказва, че заради пиш пауза изпуснала среща с принцеса Даяна, но след това използвала своето отсъствие, за да ѝ напише писмо.

Пред най-новото издание на Time to Walk, холивудската звезда разказва колко много искала да се запознае с първата съпруга на настоящия Чарлз Трети. Ала поради една чисто човешка нужда – да отиде до тоалетната, двете се разминали.

През 1995 г. Къртис се снимала в комедийния филм „Свирепи създания“. Един ден екипът научил, че ще има посещение не от кой да е, а от самата принцеса Даяна и нейните двама синове.

„Аз ѝ се възхищавах толкова много. Снимахме цяла сутрин и когато си взехме почивка за чай, за мен това беше почивка за пишкане. Скочих в количка за голф и се върнах две мили обратно до съблекалнята. Там, докато пикаех, на вратата се тропаше: „Принцеса Даяна е тук!“, споделя Джейми за неудобния момент.

Даяна, Хари

Getty

Макар да искала да види Даяна, актрисата нямало как бързо да изскочи от тоалетната с немити ръце и да тича навън.

Когато Къртис приключила, важните гости вече си отивали и нямало как да ги догонва и да вика след тях да я изчакат.

Джейми Лий Къртис ожени сина си трансджендър

Джейми Лий Къртис показа сина си, който живее като жена

Историята зад мократа коса на принцеса Даяна на снимката с Лучано Павароти

Актрисата изпратила писмо до Лейди Ди

Звездата все пак решила да се извини на многоуважаваната от нея принцеса с писмо, което адресирала до нейната резиденция в двореца Кенсингтън.

Джейми Лий

БГНЕС

„Толкова съжалявам, че не успяхме да се срещнем. Очаквах Ви с нетърпение, тъй като много Ви се възхищавам. За съжаление, природата се обади и те не ми дават много почивка, така че избрах природата над Вас, без да знам, че ще пристигнете точно в този момент. Толкова съжалявам и просто мисля, че сте страхотна. Моите най-добри пожелания, Джейми“, написала тя.

Къртис добавя, че се изненадала, когато получила отговор, в който Лейди Ди изтъква, че позивите на тялото са най-важни и разбира много добре. Тогава тя написала, че се надява да имат нов повод за среща.

Две години след въпросната размяна на писма, актрисата научава, че принцесата е загинала в катастрофа. Тогава тя прочела книгата „Пътят към медитацията на прозрението“, с което осъзнала каква мисия имала кралската особа приживе.

Даяна Гети

Getty

„Научих ли се да живея мъдро? И дали обичах добре?... И в онзи трагичен ден тези въпроси се превърнаха в част от ежедневието ми. Не си лягам вечер, без да си ги задам, казва още Джейми Лий Къртис.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари