fallback

Маникюр с кристали – новата мания на звездите

17 January 2023 14:30

Селена Гомес се появи с такъв на червения килим

БГНЕС

Маникюр с блестящи парченца, сякаш от кристали, е новата мания на много звезди. След Джей Ло, която обича въпросния ефект, Селена Гомес се появи с такъв на червения килим.

Певицата се появи с уникална рокля на Valentino на церемонията по връчването на Златните глобуси. Всички говорят за нея и това, че бе под ръка не с гадже, а с по-малката си сестра. Ала малцина забелязаха нейните съвършени нокти.

В своя профил в Instagram маникюристът на Селена – Том Бачик, сподели какво стои зад нейния перфектен маникюр. Той е във форма стилето, покрит с фин блясък и истински „пикси прах“ на Swarovski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ??? ?????? Nails (@tombachik)

„Блясък от Златните глобуси за нашето златно момиче“, обясни той.

В социалната мрежа Бачик сподели и по-близък план на маникюра с кристали на Гомес. И посочи, че е избрал по-мек нюанс за основа, за да контрастира на тъмнолилавото на нейната рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ??? ?????? Nails (@tombachik)

„Добавих слой неизтриващ се гланциран гел TopCoat и поставих статично фин блясък и пикси прах, за да придам малко блясък и измерение“, обяснява специалистът пред Pop Sugar.

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

Маникюр за 2023 – двойното френско омбре е задължително

Маникюр за 2023 – тенденциите, които да следвате

Маникюрът на певицата определено е достоен за червения килим. Дори би паснал и на роклята на нейната сестричка, която бе в кремавата гама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ??? ?????? Nails (@tombachik)

Дни преди церемонията маникюристът показа ноктите на друга негова известна клиентка. Става дума за Никола Пелц, която е поискала нокти с омбре ефект с нежен блясък, сходен на този на Селена Гомес. Той също е направен с фин прах с кристален ефект.

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Селена Гомес маникюр идеи за маникюр кристaли
0 коментара
fallback