IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

7 януари 2023 16 30

Вижте повече за актуалната тенденция в стил „ледено момиче“

IStockphoto

IStockphoto

След типично коледния, е време за нов зимен маникюр. Ако ви е писнало от прекалено натруфени декорации, можете да заложите на нещо семпло и елегантно. Именно такава е техниката розов руж, която много инфлуенсъри показват в началото на януари.

Макар да се появява първо в социалните мрежи, стилът, при който сякаш плочките са с руж, идва от Южна Корея. Той е с гел лак, който се доближава максимално до естествената текстура.

Съчетанието между прозрачен гел и руж води до страхотен зимен маникюр в стил„ледено момиче“. Целта е доближаване до леко зачервена кожа, каквато всеки от нас има, прекарвайки повече време навън. Именно това цветово изражение искат да постигнат корейците и по ноктите.

Розов руж – за дълги или къси нокти?

Ако смятате да използвате техниката за вашия нов зимен маникюр, трябва да знаете, че тя става както за къси, така и за по-дълги нокти. Разбира се, ако плочката ви е по-широка, ще нанесете повече руж и крайният резултат ще е по-добър. Така от светлорозови нюанси може да преминете към по-наситени.

Руж маникюр – внимавайте с цвета

Основното, което трябва да знаете е, че в центъра на всеки нокът ружът е по-плътен, като настрани постепенно е добре да избледнява.

Може да се каже, че този стил прилича много на аурата по ноктите, само че при него се използва само един цвят – розов.

Ако обичате бижута и други декорации, можете да ги съчетаете с петната от руж.

Ето няколко идеи за зимен маникюр с руж, които да изпробвате:

1. Сребърен блясък

Тук ружът е почти по цялото протежение на нокътя, като е съчетан със ситен брокат и камъчета.

2. Звезди + 3D елементи

Ружът е в центъра на плочката, като около него има звезди и точки в бял цвят. На някои нокти има 3D декорация под формата на големи капки – друга тенденция за зимата.

Зимен маникюр – 6 дизайна, които да опитате този сезон

Сняг – основен мотив за вашия зимен маникюр

Зимен маникюр: 5 красиви идеи за началото на 2023 година

3. Семпъл руж с цветя

Тук розовото е почти незабележимо, комбинирано с декоративни цветя, залепени на всеки връх. Семплата идея допълват мънички перлички и златисти елементи на част от плочките.

4. Панделки и ангелски криле

Тук основата е млечна, като върху нея има нежен розов руж в центъра на всяка плочка. Към тях са добавени сладки 3D декорации като панделки, ангелски криле, както и блестящи звездички, сърчица и други елементи.

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари