IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сняг - основен мотив за вашия зимен маникюр

17 декември 2022 12 00

Ето 4 идеи с него, които да изпробвате

IStockphoto

IStockphoto

Сняг на парцали вали навън. На много от нас ни се иска да си лежим и да наблюдаваме през прозореца как трупа. Други пък веднага се вдъхновяват за нов маникюр с красиви снежинки.

Въпреки тенденциите за сезона, снегът винаги ще си остане основен мотив за нашите нокти през декември. Няма как да си направим зимен маникюр и поне един път да няма белите петънца по него. Освен това те отиват на абсолютно всичко.

„Класическите дизайни винаги се завръщат по Коледа – захарни пръчици, снежинки, малки подаръчета, снежни човеци и други...“, казва Алис МакНейлс. Специалистът посочва, че през 2022 г. детайлите 3D по ноктите достигнаха своя пик и може да ги пробваме точно сега.

Какви техники още да използвате за вашия маникюр със сняг?

„В момента обичам да експериментирам с текстура, хромът със силен блясък в злато и сребро е много популярен, а шугарингът за създаване на снежен ефект (когато нанасяте акрилна пудра или блясък върху мокър слой гел) е идеален за една шик Коледа“, продължава маникюристът.

Ако искате класически френски маникюр, може да добавите празнична нотка към него като го украсите със снежинки или пък направите замръзнали връхчета. Също така снегът с матиран ефект е добра идея.

Зимен маникюр – какви цветове лакове са актуални?

Зимен маникюр – 5 нежни идеи, които ще ви вдъхновят

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

Ето няколко идеи за снежни нокти, които да изпробвате:

1. Син хром и ситен снежец

Тъмносиният лак за нокти е истински хит за сезон есен/зима 2022. Затова потърсете такъв с хромиращ ефект за лакиране на част от плочките. За останалите може да използвате ситен брокат или специален прах с блясък. Украсете и с една или повече снежинки на другата част от ноктите – нарисувани с бяло с тънка четка.

2. Бяло вълшебство

Когато чуят зимен маникюр, много жени веднага се сещат за елегантен френски маникюр. Той може да бъде както с леко затъпени с пилата плочки, така и с по-заострени – въпрос на избор.

Изберете два нокътя, на които освен брокат да има сив брокат. На останалите има класическа бяла лента върху нежна прозрачна основа.

3. Сняг от „Леденото кралство“

Вместо да си играете да рисувате снежинки, използвайте готови. В момента има по-обемни в син цвят, които да поставите на млечна основа с лек блясък. Ще се получи страхотна снежна картина, сякаш излязла от анимацията с Елза и Ана „Леденото кралство“.

Може на плочка да сложите по една или повече снежинки, в зависимост от това колко е голяма тя.

Маникюр за зима 2021 – 4 идеи със сняг, които да изпробвате

4. Червено и вълшебно гномче

Няма как да не използваме този цвят, който е един от основните за Коледа и празниците като цяло. И както всяка година правим, поне един път през декември сме с нокти с него.

Нанесете червен лак за основа – на няколко от плочките. На една може да сложите млечнобяло, което да украсите със сърчице. На друго нанесете златист брокат. Най-важното е да оставите един нокът, на който да нарисувате гномче с шапка с пискюл, върху което валят снежинки. Такива може да направите и върху червените плочки.

5. 3D леден маникюр

Както стана ясно, тези декорации са актуални. Ако обичате по-нестандартни идеи, отидете в салона за красота и пожелайте да ви направят млечнобели нокти с брокат, върху които сякаш са замръзнали водни капки, сърчица или панделки, в които има красиви снежинки.

За още идеи за маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари