IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – какви цветове лакове са актуални?

11 декември 2022 12 00

Ето няколко тона, които да пробвате

IStockphoto

IStockphoto

Цветовете за зимен маникюр трябва да бъдат по-елегантни и същевременно вълнуващи, напомняйки, че скоро предстоят празници.

Много жени се придържат към класически тонове като синьо, тъмночервено, златно, сребристо и бяло. Но за вашия нов зимен маникюр е добре да използвате нови, с декорации по последните тенденции за сезона.

Макар да е изненада за някои, металическите цветове се прокрадват в идеите за празничен маникюр. Най-вероятно за да заместят класиката със златен и сребрист брокат. От друга страна, вместо светлосин цвят, по-тъмните и наситени негови тонове ще са по-търсени. Прокрадва се и един тренд, продиктуван от видеата в TikTok – нокти като глазирана поничка или такива, които сякаш са със стъклен ефект.

Предлагаме ви няколко цвята, които да изпробвате за вашия настоящ зимен маникюр:

1. Леден металик

Според маникюриста Ан Сао, ледените метални цветове, особено някои сини нюанси, ще бъдат модерни тази зима. „Всичко има ултралъскаво усещане за космоса... Светлосиньото е особено страхотно за зимата“, споделя специалистът.

2. Класически металик

Сивият металик, който е една от тенденциите при лаковете за нокти за есента, ще се търси и за зимен маникюр. „Сребърни, златни и хромирани вариации – те са чудесен начин да си играете с изкуството за нокти, без да се натоварвате“, казва тя. И посочва, че те лесно се използват у дома.

Кадифен маникюр – идеален за зимата

Есенен маникюр – шест идеи за различен френски стил

3. Ръждивочервено

Този тон бе популярен есента. Ала става и за вашия нов зимен маникюр, който не е с типичните „ледени“ тонове.

Ръждивочервеното има известна елегантност и пасва на пухените якета и меките и топли пуловери, които обожаваме, когато навън падне сняг.

4. Кремав беж

Ако желаете нещо по-нежно и неутрално, може да заложите на бял лак за нокти. Но и да пробвате кремаво бежово, което е чудесно за основа. То изпъква и изглежда страхотно във всички тонове на кожата. И може да се съчетае с минималистични декорации.

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

4. Лилав металик

Да, въпросната тенденция с металик е особено подходяща за зимата. Тогава ще видим нейните изненадващи разновидности. Като например такъв с лилав оттенък. Той хем напомня за пъстър цвят, хем носи студен блясък на ноктите.

Есенен маникюр: Изпробвайте лачени нокти

5. Лазурносин цвят за зимен маникюр

Може би нюансът, който харесваме през последните месеци, ще се пренесе и в новата 2023 г. Поне до края на зимата. Става дума за лазурното или приглушено светлосиньо. То може да пасне на всяка една визия – независимо дали ежедневна или празнична.

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари