IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр: 5 красиви идеи за началото на 2023 година

29 декември 2022 10 30

Защо да не започнете новата година по прекрасен начин

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Разбира се, винаги можете да изберете наситено бордо или тъмносиво за класически зимен маникюр. Но защо да не се забавлявате малко с най-новите визии за вашите нокти? Хладното време е добро извинение да останете вътре на топло, да се погрижите малко повече за кожичките си и да си поиграете с ноктопластиката.

Тази зима има страхотни визии за нокти, с които да експериментирате. Останете на по-тъмната страна с мрачен френски или превърнете върховете си в снежни кълба с празничен вид на конфети. Ако се чудите как да ги направите, бъдете сигурни, че работата у дома също не е за изключване. Най-добрата част от тенденциите за ноктите през зимата на 2023 година е, че много от тях са достатъчно лесни, за да си ги направите сами.

Зимен маникюр: 5 красиви идеи за началото на 2023 година

1. Здрави, хидратирани нокти

Зимата често е най-предизвикателното време за нашите нокти, тъй като студеният въздух може да ги изсуши – точно затова здравият и хидратиран вид е доста актуален през този сезон. Тук е важно не само да се погрижите за правилния и красив дизайн, но също така да помислите за кожичките около самия нокът. Правете сухо почистване на кожата веднъж седмично, като използвате масло, след като сте премахнали излишните кожички.

Маслото за кожички може да го използвате и без да си правите маникюр. Просто го нанесете върху всеки пръст след душ, за да поддържате правилната хидратация. Освен това е важно да използвате и подхранващ крем за ръце. Що се отнася до формата на ноктите, по-късата и заоблена е предпочитана от много хора, които работят активно с ръцете си и често могат да счупят дългите и остри нокти.

2. Блясък навсякъде

Превърнете върховете на пръстите си в истинска снежна топка, използвайки бляскави сребърни нюанси. Маникюрът е идеален както за новогодишните празници, така и за цялата зима. По ваше желание може да лакирате само върховете или пък да заложите на изцяло бляскава основа. Може и да комбинирате двете неща, в зависимост от това колко крещящ дизайн искате.

3. Парти конфети

Сребърните и металик детайли са едни от задължителните за празничния сезон. Добрата новина е, че този маникюр може да го носите и много след свалянето на коледната украса. На чисти нокти просто поставете сребърни или металик стикери, които да запечатате с топ лак. Може да използвате и цветни детайли, с които да превърнете ноктите си в истинско парти платно.

4. Ледена принцеса

Никога не можете да сбъркате с леденосин нюанс. Макар този декември да не е типично студен, през следващата година очакваме зимата да ни връхлети с пълна сила, така че е напълно подходящо да пренесете сезона и върху пръстите си. Маникюрът е лесен за създаване и у дома, като ще са ви необходими само син лак, върху който да поставите брокат или бляскав топ лак.

Гланцови нокти – новият задължителен маникюр за зимата

Зимен маникюр – какви цветове лакове са актуални?

Кадифен маникюр – идеален за зимата

5. Бижу дизайн

Вечен фаворит, има причина тази опция да се завръща година след година. Богатите скъпоценни тонове с дълбочина и много блясък са идеални за зимния сезон. Опитайте наситено синьо-зелен нюанс с привлекателен блясък или пък заложете на традиционния червен цвят, подходящ не само за около Коледа, но и за цялата зима.

За още идеи за маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари