IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр: 4 идеи с черен цвят

12 декември 2022 10 30

Нещо различно от празничните червени и зелени нюанси

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако искате да промените визията на ноктите си тази зима, защо не опитате нещо малко по-различно?

Черните нокти са стилен и изтънчен начин да добавите малко блясък към външния си вид. Що се отнася до елегантност и стил, малката черна рокля е класически и безпогрешен избор, а това важи с пълна сила и за черното върху ноктите. Според маникюристи, цветът е едновременно смел и фин, с безкрайни възможности за декориране и е чудесен завършек на празничния ансамбъл.

Независимо дали търсите нещо дръзко и смело или изтънчено и шикозно, има черен дизайн за ноктите, който ще пасне на вашия стил. От матови и лъскави покрития до минималистични линии и внушително изкуство. По-долу ви предлагаме няколко идеи за черен маникюр, които да опитате тази зима.

Зимен маникюр – 4 идеи с черен цвят

1. Омбре блясък

Ако сте човек, който харесва бляскави и елегантни нокти, но не иска да ходи често до салона за красота, изберете този черен омбре дизайн с крещящ блясък. Той не само че е подходящ за всеки повод и тоалет, но също така ще направи израстването на ноктите да изглежда практически незабележимо.

За да създадете този външен вид, вземете гъба за грим и я потопете в черен лак. Нанесете го върху нокътя, като започнете от върха и постепенно избледнявате докато стигнете до центъра. Повторете докато се достигне желаната непрозрачност, след което нанесете прозрачен слой топ лак. Докато нокътят е мокър, поръсете малко сребрист отразяващ блясък отгоре, запечатайте го с друг топ лак, за да завършите визията.

2. Матова линия

За тази визия не ви трябва професионалист, а просто много стабилна ръка. Трябва да добавите матово очертание в края на нокътя, за да създадете по-хладен андрогинен маникюр, ако искате смесица между женственост и мъжка сила.

Първо нанесете два слоя черен лак, след което използвайте топ лак и оставете да изсъхне. За да завършите визията, вземете малка четка, потопете я в матов топ лак и очертайте периметъра на нокътя.

3. Цветно блокиране

За създаването на модерна артатмосфера, опитайте този френски цветен блокаж. Тук всеки един нокът е различен и няма правила.

Започнете с един до два слоя от любимия си прозрачен лак. Оставете го да изсъхне напълно и добавете детайлите, като използвате четка за създаването на линия между двата цвята. След това нанесете бавно съхнещ черен лак, за да създадете модни цветни блокове.

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

Зимен маникюр – какви цветове лакове са актуални?

Тъмен и скучен маникюр през есента и зимата? Не и с тези цветни дизайни

4. Златен френски

Когато имате възможност, винаги добавяйте бижута към ноктите си. Те създават допълнителна екстравагантност, дори към най-обикновения маникюр.

За да създадете този външен вид, започнете с лакирането на върховете в черен цвят за оформянето на класическия френски маникюр. След като лакът е изсъхнал напълно, нанесете капка лепило за нокти там, където искате да залепите златните талисмани, и използвайте пинсети, за да ги поставите внимателно върху нокътя. Нанесете колкото искате талисмани, докато постигнете желания вид. След като лепилото е стегнало, нанесете дебел горен слой топ лак, за да запечатате всичко.

За още идеи за маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари