fallback

Кая Гербер и Остин Бътлър вече не крият чувствата си

13 January 2023 08:30

Двамата се разцелуваха след наградите „Златен глобус“

След като Кая Гербер и Остин Бътлър обявиха връзката си, те започнаха да излизат по-рядко. Но преди дни влюбените все пак се появиха заедно на галавечерта на Louis Vuitton и W Magazine в Лос Анджелис за радост на многото си фенове.

За излизането Кая избра черна рокля в ленен стил. Като допълнение към образа звездата избра минималистични бижута и подходяща чанта. Остин се появи в класически черен костюм и бяла риза с разкопчана яка.

Припомняме, че слуховете за аферата на Кая Гербер и Остин Бътлър се появиха през декември 2021 г. Звездната двойка бе забелязана на романтична среща в Лос Анджелис. Самите младежи не бързаха да говорят за чувствата си, но източници, близки до тях, го направиха и потвърдиха, че са сериозни един към друг.

Заговори се, че романсът им е тръгнал подобаващо след пътуване до Париж, където двамата отбелязали Деня на влюбените Свети Валентин. Появяват се за първи път заедно чак през март миналата година.

Остин има успехи не само в личния живот, но и в актьорството. Той получи отличие „Златен глобус“ за участието му във филма на Баз Лурман „Елвис“. Именно за премиерата на този филм Кая придружи Остин на червения килим в Кан. Що се отнася до последните отличия, то Гербер не пропусна да честити на любимия си статуетката като му подари сладка целувка.

Kaia Gerber and Austin Butler at the Beverly Hills Hotel after the #GoldenGlobes. pic.twitter.com/qW4LwYjBai

— Austin Butler News (@AButlerNews) January 11, 2023

Преди да се съберат, двамата имаха доста интересни връзки с други известни личности. Остин беше партньор цели осем години с Ванеса Хъджинс, а Кая до неотдавна бе гадже на Джейкъб Елорди.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
връзки Кая Гербер Остин Бътлър
1 коментара
fallback