IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу говори открито за удоволствието, красотата и промяната

17 януари 2023 10 50

Звездата пуска нова серия подкасти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като установи пълна доминация в уелнес и сексуалните пространства, Гуинет Полтроу поема към сферата на подкастите с нова сделка с Audible. Основателката на Goop наскоро стартира колекция от нови аудиофайлове, озаглавени The Goop Pursuit, които ще обхващат различни теми – удоволствие, изцеление, красота и промяна – с участието на експерти от индустрията.

В първия епизод, носещ името Leaning into Pleasure с Пенда Н'диайе, се обсъди важността от удоволствието в живота и какво очаква гостенката от следващата фаза в битието си. „Мисля, че нямам търпение да имам по-малко работа. В момента трябва да мисля за работа, тийнейджъри, отговорности. Интензивно е ежедневието ми“, казва Пенда. Допълва, че се намира точно там, където винаги е искала, но очаква с нетърпение животът ѝ да се премести малко извън работата.

Полтроу добави, че с напредването на възрастта планира да спре и да обмисли добре живота си. По думите ѝ, започва да усеща крайността на съществуването си. Макар да се надява да живее още дълги години, смята, че вече е преминала половината път от живота. Именно затова е започнала да си задава множество въпроси, върху които въобще не е мислила преди 20 години.

„Просто искам да се уверя, че продължавам да бъда наистина в съответствие с това, което съм, защото ми отне много време, за да стигна до това място“, казва още актрисата. Допълва, че едва на 40 години е започнала да живее в хармония и да счита себе си за най-добрия си приятел. „Нямам търпение да бъда възрастна дама и да правя каквото си поискам по цял ден“, казва Гуинет през смях.

Други заглавия от поредицата включват Healing in a Sick Society с психиатъра Уил Сиу, Finding Beauty с активистката и писателка Джоди Патерсън и Coming Home to Yourself с клиничния психолог д-р Тема Брайънт.

„Гуинет Полтроу и Goop са едновременно освежаващи и налагащи тенденции – ние се възхищаваме на тяхното любопитство и откритост да започнат тежки разговори, които резонират в световен мащаб. Свежата перспектива и откритият диалог ще забавляват и ще вдъхновяват нашите слушатели“, казва Зала Машарики, ръководител на Audible Studios.

В другия си подкаст, който носи името Goop, Полтроу сподели мнението си относно раждането на младини. Актрисата си поговори с Кейти Пери, като основната тема бяха връзките и как те се променят след появата на деца.

„Създават проблеми във връзката. Гледайки назад към набора от данни за родители с малки деца и това просто разваля взаимоотношенията. Наистина е трудно“, казва Полтроу през смях.

Макар Пери да се съгласява, че динамиката между двама души се променя след появата на малчугани, тя е категорична, че ако родителите мислят по един и същи начин, могат да се справят с трудните моменти. „Ако и двамата са склонни да се борят, нещата стават много по-лесни“, казва изпълнителката.

Бившите съпрузи Гуинет Полтроу и Крис Мартин се събраха

Щастие в дома на Гуинет Полтроу: Дъщеря ѝ стана на 18 години

Полтроу и бившият ѝ съпруг Крис Мартин имат двама тийнейджъри – 18-годишната Епъл и 16-годишния Моузес. Със сегашния си мъж Брад Фалчук отглеждат още две деца – 18-годишната Изабела и 16-годишния Броуди, които са от предишния брак на сценариста.

Въпреки трудностите при възпитанието на наследници, Пери и Полтроу се съгласяват, че раждането е едно от най-прекрасните неща на света. „Бях изключително самотна преди да родя Епъл. След това всичко се промени“, разкрива актрисата. Пери, която споделя 2-годишната Дейзи с годеника си Орландо Блум, се чувства по същия начин. По думите ѝ, преди раждането се е чувствала изгубена и е смятала всяко едно свое действие за грешно.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари