IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари заяви, че е имал материали за двойно по-дебела книга

20 януари 2023 10 50

Но роднините му не биха му простили, ако кажел всичко

Снимка: БГНЕС

Принц Хари твърди, че е имал достатъчно материал за „две книги“ и не е включил някои неща в мемоарите си, защото баща му и брат му никога не биха му простили.

Той каза пред Daily Telegraph, че има някои неща, които просто не иска светът да знае и също така каза, че иска извинение за Меган от членовете на семейството му.

Spare се превърна в най-бързо продаваната нехудожествена книга в Обединеното кралство.

Книгата очертава дълъг списък от оплаквания срещу кралското семейство, както и неразрешена травма от смъртта на майка му, борбите му с психичното здраве, изолирания живот, който водел Хари преди да срещне Меган, и разпадането на отношенията с членовете на семейството. Той също така разказа за живота си като военен.

От двореца Кенсингтън и Бъкингамският дворец заявиха, че няма да коментират съдържанието на скандалните мемоари.

В интервю за Брайони Гордън от Telegraph – който пътува до Калифорния, за да говори с него – херцогът на Съсекс каза, че не се „опитва да срине монархията“, а „се опитва да ги спаси от самите тях“.

Принц Хари каза, че има още информация, но няма „абсолютно никакъв начин“ тя да бъде включена в книгата.

„Можеше да са две книги“, каза той, добавяйки, че първата чернова е била 800 страници, двойно повече от последния ръкопис от 400 страници.
„Има някои неща, които се случиха, особено между мен и брат ми и до известна степен между мен и баща ми, които просто не искам светът да знае. Защото не мисля, че някога биха ми простили“, каза той и допълни, че и сега може да се поспори за някои неща, които е сложил в книгата, за които така или иначе може никога да не му бъде простено.

Той се обърна към брат си: „Готов съм да ти простя за всичко, което направи и ми се иска наистина да седнеш с мен както трябва, и вместо да казваш, че съм заблуден и параноичен, да проведем подходящ разговор за това, защото наистина бих искал малко отчетност. И извинение към жена ми“.
Сред твърденията, направени в книгата, принц Хари каза, че брат му описва Меган като „трудна“ и „груба“. Принц Хари също обвини брат си, че го е нападнал физически.
Той каза пред Telegraph, че „нито една институция не е имунизирана срещу критика и проверка“, твърдейки, че ако само 10% от проверката, наложена на него и съпругата му, беше приложена към кралското семейство, „нямаше да сме в тази бъркотия в момента.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари