IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мемоарите на принц Хари удариха кралското семейство, но какви са последствията?

16 януари 2023 11 00

Какъв е отговорът на Двореца...

Снимка: БГНЕС

Мемоарите на принц Хари очакват читателите си, но може ли разкривайки своя свят и своята история, херцогът на Съсекс да навреди и на себе си?

Изглежда, че документалната поредица на Netflix и книгата му са ударили толкова зле кралското семейство, че официалната роля на херцога на Съсекс в крайна сметка е премахната от сценария за коронацията на Чарлз III, която ще се състои на 6 май 2023 г.

„Нарушавайки традицията, Чарлз ще се откаже от момента кралските херцози да коленичат и да отдават почит на монарха. Само Уилям ще изпълни тази роля“, каза кралският редактор.

Припомняме, че в мемоарите си принц Хари реши да опише живота си в Бъкингамския дворец в пикантни цветове. И така, той разказа за битката с брат си Уилям, спомни си първия сексуален опит и как е приемал незаконни вещества.

Освен това авторът на книгата реши да не крие военния си опит и съобщи, че е убил около 25 войници, докато е служил в Афганистан. Това със сигурност удари британската армия, особено думите му, че приемал хората, които убива като фигури на шахматната дъска.

Няма как и кралското семейство да не остави думите на принц Хари без отговор. Феновете чакат с нетърпение отговора от Великобритания.

Принц Хари пък от своя страна даде и ново интервю за ITV като част от промоцията на книгата си Spare, където отново публично разкритикува кралските роднини. Херцогът на Съсекс ги сравни с изнасилвачи, защото са причинили страдание на Меган Маркъл.

След пускането на документалния филм за живота на принц Хари и Меган Маркъл в Netflix, членовете на кралското семейство декларираха готовността си да реагират бързо на всякакви неточни твърдения в сензационния проект. Затова феновете очакваха ответен удар от Бъкингамския дворец и гръмки изявления за мемоарите на херцога на Съсекс.

Членовете на семейството на Чарлз III обаче пренебрегнаха новите разкрития на Хари. Феновете стигнаха до извода, че монарсите предизвикателно не отговориха на критиките, отправени към тях.

Представители на Бъкингамския дворец не публикуваха официални изявления, а само пуснаха в социалните мрежи поздравления за рождения ден на Кейт Мидълтън, която навърши 41 години на 9 януари, като по този начин дадоха да се разбере, че животът продължава както обикновено.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари