IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби провокира слухове за развод

20 януари 2023 10 40

Ето и защо

Снимка: БГНЕС

Преди дни Марго Роби, като част от промоцията на новия си филм „Вавилон“, посети Сидни, където участва във фотосесии и телевизионни предавания. Феновете обаче обърнаха внимание на една интересна подробност.

За първи път от много време насам актрисата се появи публично без годежен пръстен. Този неин жест предизвика подозрение, че нещо не е наред и феновете ѝ се притесниха от възможното влошаване на връзката на Марго със съпруга ѝ Том Акърли. Самата знаменитост не коментира подобни спекулации.

Марго Роби и Том Акърли започват връзка през 2014 г. След 3-годишна връзка влюбените правят следващата голяма стъпка и сключват брак. Двамата все още нямат деца, но актрисата в момента е на върха на славата си с множество филмови участия. Що се отнася до липсата на пръстен на ръката ѝ, Марго Роби е споделяла, че се страхува да не го загуби. Така че причината да е без него може да е просто за повече безопасност.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари