IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит коментира внезапната целувка с Марго Роби

23 декември 2022 10 50

„Това е най-скучното, което тя прави във филма“, каза той

Снимка: Getty Images

През ноември в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма на Деймиън Шазел „Вавилон“, където главните роли изиграха Марго Роби и Брад Пит. У нас филмът идва днес, на 23 декември.

В скорошно интервю за Entertainment Tonight Пит коментира целувка на колежката си на снимачната площадка на продукцията. „Повярвайте ми, това е най-скучното нещо, което тя прави в този филм.“, сподели актьорът.

Марго призна, че целувката не е в сценария. „Помислих си: „Кога иначе щях да имам шанс да целуна Брад Пит? Просто ще го направя“, казала си актрисата и допълни, че всъщност това се оказало добре за героите им.

„Вавилон“ ни връща към 20-те години на миналия век. Роби влиза в образа на актрисата Нели Ларой, а Пит е Джак Конрад. Персонажите им ни доближават до киноиндустрията в Холивуд.

Двамата актьори представиха заедно филма в Лос Анджелис. Марго Роби избра тоалет в бежово, а Брад Пит бе в сиво плетено яке, сини дънки и бяла тениска.

След „Вавилон“ актрисата вече е вперила поглед към следващия си проект в киното „Барби“. Засега не се знаят твърде много подробности, освен че е за най-известната кукла в света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари