IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Марго Роби е любимото ни модно вдъхновение

13 януари 2023 16 30

Само два дни след появата си на „Златен глобус“, тя отново прикова погледите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

С началото на годината идва и новият холивудски сезон, което означава, че ще имаме изобилие от червени килими и стилни звезди по тях.

Вземете например Марго Роби. Актрисата ще има доста натоварена 2023 година, след като два филма с нейно участие със сигурност ще се появяват на големия екран, а в същото време работи и по още няколко проекта. В промеждутъка от снимки, Роби трябва да присъства на наградни церемонии и премиери в различни части на света, което изисква не само постоянна концентрация, но и стилно обличане.

С второто звездата се справя повече от блестящо досега, съдейки по появата ѝ на наградите „Златен глобус“ и скорошната премиера на „Вавилон“ в Лондон. Тъй като двете събития се провеждаха на различни континенти, тоалетите трябваше да бъдат абсолютно независими един от друг, но еднакво елегантни и привлекателни.

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Докато в Лос Анджелис Роби избра розова рокля на Chanel, то в Лондон тя стъпи на червения килим с червена рокля на Valentino, която заслужава да бъде широко обсъдена и видяна от всеки един ъгъл.

Тоалетът включваше дълга кройка и дълги ръкави, които докосваха земята покрай подгъва. Обемната рокля в стил кафтан може да изглежда доста консервативна отпред, но когато Роби се обърна, се разкри напълно отвореният гръб, придаващ на визията известна доза сексапил. Сребристи токчета от Giuseppe Zanotti надничаха изпод роклята, а целият ансамбъл беше завършен със семпъл, чист грим и червено червило. Косата на актрисата беше прибрана назад в опашка, като само два кичура се спускаха покрай лицето, рамкирайки го.

Марго Роби

Снимки: Getty Images

Визията идва след появата на Роби на „Златен глобус“, където тя носеше розова рокля на Chanel с бродерия и детайли с шарки. Дизайнът най-вероятно беше вдъхновен от банския на куклата Барби, в чиято роля ще видим Марго съвсем скоро.

Преди това обаче по кината ще излезе филмът „Вавилон“ на Деймиън Шазел, където Роби си партнира с Брад Пит. В интервю пред Sky News преди премиерата в Лондон, тя каза, че се е почувствала свободна да играе прохождаща кинозвезда в началото на 20-те години в Холивуд. За ролята си Роби получи и номинация за „Златен глобус“.

„Беше ми позволено да правя каквото си поискам и беше толкова освобождаващо... беше чиста лудост всеки един ден на снимачната площадка“, разкрива актрисата.

Носителят на „Оскар“ Деймиън Шазел използва както спомените, така и слуховете като вдъхновение за възмутителния излишък и необуздания разврат, които се предполага, че са се случвали зад кулисите на Холивуд през 20-те години на миналия век. Роби влиза в ролята на Нели Ларой, която излиза извън контрол, приема обилни количества алкохол и наркотици, плаче с голяма прецизност пред камерата и на един етап ще се бори със змия, докато е пияна.

„Беше съвсем различно преживяване. Бих се радвала да видя как са се правили филмите по това време. Изглежда ми, че е нямало правила, а всичко е било една лудост“, казва Роби пред Sky News.

Мама и аз: Сари Кеслър придружи дъщеря си Марго Роби на червения килим

Марго Роби за целувката с Брад Пит: Такава възможност идва веднъж в живота

Докато целувката ѝ с Брад Пит на екран е била изцяло импровизирана, актрисата разкрива, че почти целият хаос, който се разгръща във филма преди това, вече е бил написан в сценария. „Това беше най-добрият диалог, който някога съм чела, и най-добрите последователности. Можеше да се импровизира, но сценарият беше просто зашеметяващ“, категорична е Роби.

Марго Роби

Снимка: Getty Images

В допълнение към предстоящите „Барби“ и „Вавилон“, Марго работи и върху филма на Уес Андерсън „Астероиден град“ и ще бъде част от поредицата „Бандитките на Оушън“, за която обаче няма повече информация.

„Вавилон“ излиза по кината на 20 януари.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари