IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълги крака и руса коса – Марго Роби и първите кадри от „Барби“

19 декември 2022 16 30

Тийзърът на дългоочаквания филм вече излезе

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Come on, Barbie, let's go party!

Тази фраза е добре позната на всички, израснали през 80-те и 90-те години на миналия век. Песничката за куклата Барби беше повече от популярна и се чуваше от всяка кола, телевизор и касетофон. Филмчетата за емблематичната играчка бяха навсякъде, а самата тя попадаше в ръцете на момичета и момчета от цял свят.

Сега на голям екран се очаква да се появи още един проект, свързан с Барби, но този път говорим за игрален филм с едни от най-красивите актьори на нашето време. Малко ще трябва да почакаме, но преди празниците получихме подарък, който да задоволи поне отчасти любопитството ни. Първоначално той беше показан само пред зрителите, които отидоха да гледат „Аватар: Природата на водата“, но няколко дни по-късно се появи и в интернет пространството.

Точно така, говорим за първия официален тийзър трейлър на „Барби“, който само ни загатна какво може да очакваме от филма на Грета Гъруиг, който излиза на 21 юли 2023 година. Меко казано бяхме изненадани от това, което видяхме, сравнявайки го с официални и не чак толкова официални снимки, които бяха пускани в социалните мрежи. За разлика от розовото царство, в което мислехме, че ще живее Барби, сега виждаме малко по-различен поглед към историята на емблематичната кукла.

Видеото, дълго малко повече от минута, е озвучено от Хелън Мирън, която сякаш започва да разказва приказка. Куклата Барби, в чиято роля влиза Марго Роби, е показана като най-високото и красиво нещо, което светът е виждал до този момент. С емблематичната руса коса, дълги крака и стройна фигура, тя стои като съвършенство по средата на нищото, а децата са склонни да направят какво ли не, за да се сдобият и да приличат на нея.

За момента детайлите около филма са запазени в тайна, като се знае само, че той ще е нещо съвсем различно от това, което досега сме виждали за Барби. Роби, която е част от продуцентския екип, казва, че лентата ще се опита да пребори всички стереотипи и предположения, които зрителите имат за героинята ѝ.

„Обичаме неща, които са малко по-встрани от центъра“, казва актрисата. Допълва, че целта ѝ е да предостави на феновете нещо съвсем различно от това, което си представят. По думите ѝ, мнението на всеки се променя, когато чуят, че Грета Гъруиг ще режисира филма, защото тя има различен поглед над нещата и може да превърне дори най-познатата история в нещо, което никой досега не е виждал или чувал.

В интервю за британския Vogue Марго казва, че ролята ѝ идва с големи отговорности, имайки предвид критиките към куклата Барби през годините. Първоначално изборът на студиото е бил Ейми Шуимър, която се отказва поради креативни различия с екипа. След това ролята е била предложена на Ан Хатауей, но в крайна сметка отива при Роби.

Райън Гослинг е живата версия на куклата Кен

Грозната Бети влиза в Barbie

Освен Марго Роби, в краткия клип видяхме още Райън Гослинг, който играе Кен, както и Симу Лиу. Към тях се присъединяват още Уил Фарел, Ема Маки, Америка Ферера, Айса Рей, Скот Еванс и много други. „Барби“ се очаква на големия екран на 21 юли 2023 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари