IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грозната Бети влиза в Barbie

26 февруари 2022 18 00

Ще си партнира с Марго Роби и Райън Гослинг

БГНЕС

БГНЕС

Спомняте ли си популярния сериал „Грозната Бети“?. С ролята на невзрачното момиче актрисата Америка Ферера доби по-голяма популярност. Днес тя има зад гърба си участие в много заглавия от киното и телевизията. А най-новият проект, с който се заема, е под крилото на американската компания „Уорнър Брос Пикчърс“.

„Хайде, Барби, нека да купонясваме“, написа 37-годишната звезда в Instagram, цитирайки текста от популярна песен. Така тя потвърди, че е подписала договор и ще се присъедини към Марго Роби и Райън Гослинг в Barbie.

„Това ще бъде невероятно! Разбий ги, сестро!, „Америка!!! Това е толкова страхотно!!! “, коментираха нейни последователи, поздравявайки я за новината.

За момента е съобщено, че Роби ще играе Барби, докато в Кен ще се превъплъти колегата ѝ Гослинг. Все още не е ясно какъв образ са дали на Америка сценаристите Грета Гъруиг и Ноа Баумбач. Но тъй като сюжетът се върти около това, че русокоската бива изгонена от нейния перфектен свят, някои предполагат, че брюнетката ще играе гаднярка.

Ферера печели награда „Еми“ за работата си в проекти като Ugly Betty, Real Women Have Curves. Тя озвучава популярния франчайз How to Train Your Dragon, а по-късно Ферера разшири автобиографията си, като продуцира хитовата комедия на NBC Superstore. Там тя участва в пет от общо шестте сезона Gentefied на Netflix. Тя също застана зад камерата, за да режисира множество епизоди на двете предавания.

Съвсем скоро актрисата ще направи своя режисьорски дебют с I Am Not Your Perfect Mexican Daughter, адаптация на бестселъра на Ерика Санчес. Ще я видим и в минисериала We Crashed, който тръгва през март по Apple TV plus.

Очаква се Barbie да бъде в кината за 2023 г., като все още няма точна дата за премиерата.

„Когато хората чуят името Барби, автоматично си създават представа за нея. Но нашата цел е, независимо какво си мислите, да получите нещо тотално различно. Нещо, което не сте знаели, че искате“, каза по-рано Марго Роби и загатна, че тя и колегите ѝ ще изненадат аудиторията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари