IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На работа, но с тематична торта – Марго Роби на 32

4 юли 2022 11 00

Актрисата в момента снима филма „Барби“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Марго Роби получи мечтаната за всяко малко момиченце торта за рождения си ден.

Номинираната за „Оскар“ актриса навърши 32 години на 2 юли, но трябваше да отпразнува специалния ден на снимачната площадка на новия си филм. Това не ѝ попречи да хапне вкусна торта, която беше тематична за проекта, в който Роби участва. В момента тя снима филма „Барби“ под режисурата на Грета Гъруиг, а екипът се постара тортата да бъде в тон с цялата обстановка.

На снимки в социалните мрежи се вижда, че вкусният десерт е кръгъл и в розов цвят, а от вътрешността му се подава кукла Барби. Играчката е облечена в цветен потник, а русата ѝ коса се спуска свободно назад. „Честит рожден ден, Барби Марго!“ е изписано на предната част на тортата. Актрисата също така беше забелязана да носи голяма кутия с понички и триъгълна празнична шапка.

През последните няколко седмици социалните мрежи са изпълнени със снимки и видеа от снимачната площадка на „Барби“. Така видяхме Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен, карайки кънки и носейки каубойски костюми и шапки. Към тях се присъединява и Уил Фарел, който играе главен изпълнителен директор на компания за играчки, която най-вероятно ще носи името Mattel, тъй като това е фирмата, която произвежда Барби в истинския свят.

Филмът „Барби“ проследява любимата на поколения кукла, след като тя бива изхвърлена от Барбиленд, защото не е достатъчно перфектна, малко ексцентрична и не се вписва. След това тя отива на приключение в реалния свят и до завръщането си в Барбиленд, за да го спаси, тя разбира, че съвършенството идва отвътре, а не отвън. Барби също така научава, че ключът към щастието е вярата в себе си, освободена от задълженията да се придържа към някакъв недостижим стандарт за съвършенство.

Америка Ферера, Симу Лиу, Айса Рей, Майкъл Кера и Кейт Маккинтън също се присъединиха към актьорския състав. Грета Гъруиг беше избрана за режисьор, като сценарият е написан от нея и партньора ѝ Ноа Баумбах. Марго Роби е и продуцент чрез компанията си LuckyChap.

През 2020 година актрисата заяви пред The Hollywood Reporter, че „Барби“ няма да е това, което всички очакват. „Харесваме неща, които не попадат точно в центъра. Когато чуят за куклата Барби, хората винаги си мислят, че знаят за какво става въпрос. Ние ще се опитаме да им покажем, че грешат. Да им покажем нещо различно, което не са виждали досега“, споделя още Роби.

Марго също така каза, че е изключително развълнувана за новата си роля. „Мисля, че е чудесна възможност да донесем малко позитивизъм в света и да бъдем вдъхновение за малките деца“, обяснява звездата.

Премиерата на „Барби“ е планирана за 21 юли 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари