IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли хареса млад актьор, гадже ли й е?

20 януари 2023 10 30

Актрисата е казвала, че не обича да е сама

Снимка: БГНЕС

След като се раздели с Брад Пит, Анджелина Джоли впрегна силите си в грижа за децата. Времето минава, бившият ѝ съпруг смени няколко гаджета, а ето че и звездата от „Злодеида“ реши да се завърне в света на срещите.

Според последните информации около нея, тя е харесала младият актьор Пол Мескал. По време на новогодишните празници двамата бяха забелязани заедно. Те седяха на една маса в уютно кафене и обсъждаха нещо.

„Анджи беше голям фен на Normal People и буквално се вманиачи по Пол. Тя следи кариерата му и му изпраща съобщения. Джоли му писа, че ще дойде с Шайло, за да гледат новата му пиеса. В крайна сметка той я покани на кафе, за което тя беше много щастлива“, каза източник, близък до актрисата пред Closer.

Все още не се знае каква връзка имат. Самите артисти не коментират слуховете. Всъщност актрисата е споделяла, че не обича да бъде сама, така че след раздялата с Пит тя наистина може и да реши отново да намери любовта.

В същото време нейният бивш съпруг Брад Пит обяви за продажба имението, в което живееше с Анджелина Джоли и децата. Там те отглеждаха шестте си наследника – 21-годишния Мадокс, 19-годишния Пакс, 18-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Актьорът закупи имота през 1994 г. за 1,7 милиона долара и сега го продава за 40 милиона долара. Според източника Пит възнамерява да закупи по-скромни апартаменти. „Брад иска да живее спокоен живот и сега решава как ще изглежда „полупенсионната възраст“ за него“, каза източник.

От октомври миналата година бившите съпрузи все още не могат да поделят общата си френска винарна Chateau Miraval. Актрисата възнамеряваше да продаде дела си, но Пит се противопостави на решението на бившата си съпруга в съда. „Бих искала да разделя бизнеса или вместо това да създам нещо по-полезно за нашите деца“, сподели тя преди това.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари