IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без грим и задръжки – фолкпевицата Мария на Малдивите

20 януари 2023 15 00

Звездата си почива в 5-звезден курорт

IStockphoto

IStockphoto

Мария показа как изглежда без грим, без лъскави дрехи и обувки на висок ток. Фолкпевицата взе пример от свои колежки и замина далеч от България, за да хване истински слънчев загар. Вместо на по-нагласени кадри, тя заложи на по-непринудени, за да покаже нещо по-различно на своите последователи.

Във Facebook и Instagram миньончето от Стара Загора сподели видео, в което кара колело без никакъв макиаж по лицето. На кадрите тя върти педалите край брега на океана със спортно облекло и удобни маратонки.

„Обичам ви“, написа Мария, отбелязвайки се от 5-звездния курорт на Малдивите, в който е отседнала. Предполага се, че тя е наела частна вила, намираща се на брега на атола Южен Мале. От нейната тераса тя може да скочи направо в кристалночистата вода.

Фолкдивата показа и плажен сет в бял цвят, комбиниран с чехли на платформа и миничантичка с черни точки.

Разхождайки се по плажа със своя мъж, Мария се е отпуснала в плетен хамак, където я виждаме с изчистен цял бански.

„Много си нежна и прелестна, Мимче. Приятно изкарване“, „Тяло на богиня“, „Уникална“, гласят част от коментарите под нейните снимки.

Златка Райкова в Дубай за рождения ден

Глория показа стегнато тяло в Доминикана

Петканови на почивка със сина им в Тайланд

Освен с по-естествена визия, родната звезда не пропусна да провокира феновете си, качвайки по-пикантни кадри от ваната. Там тя е обгърната от пяна и нейният любим – Мирослав Соколов. Ала споделени в нейната история в социалните мрежи, те бързо изчезнаха – за радост на пуританите и за жалост на някои други.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари