IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Костнър: Всяка изминала година е подарък

23 януари 2023 10 40

Актьорът навърши 68 на 18 януари

БГНЕС

БГНЕС

Всяка изминала година от живота на човек е подарък. Това смята за остаряването Кевин Костнър, който наскоро навърши 68.

Холивудската звезда сподели снимка, на която сякаш се усмихва широко на живота. И с нея благодари на всички свои близки, приятели и фенове за множеството пожелания, които е получил за своя рожден ден, който бе на 18 януари.

„Не вярвайте на това, което казват за остаряването. Всяка изминала година е подарък и с времето става все по-добър и по-добър“, пише Костнър в Instagram.

„Честит рожден ден на най-готиния телевизионен дядо и легендарен колега, който едно дете може да има! Надявам се тази вечер да има торта в чинията ти“, написа Брекън Мерил, който в „Йелоустоун“ играе негов внук.

Малко преди да празнува рожден ден, Кевин пропусна церемонията по наградите „Златен глобус“

Причината беше не това, че не желае да носи смокинг, а тежките наводнения в окръг Лос Анджелис, които нанесоха поражения в домовете на много известни личности. Тогава той се включи на живо в социалните мрежи, за да покаже придошлата вода, която наводнява магистралата за втори път от пет години насам.

Наводнение спря Кевин Костнър за „Златен глобус“

Иман празнува остаряването си – на корицата на Vogue

Кевин Костнър за отглеждането на 7 деца: Аз съм като всеки обикновен родител

Костнър спечели статуетка за най-добър актьор за Yellowstone въпреки отсъствието си. Петият сезон на сериала за странното семейство, живеещо в най-голямото ранчо в Монтана, се излъчва по Paramount +.

В момента звездата е щастливо обвързан с манекенката Кристин Баумгартнер, с която сключва брак през 2004 г. Той е горд баща на общо 7 деца. Три са от неговата настояща съпруга, три от бившата Синди Силва както и едно от връзката му с Бриджит Руни.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари