IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко спечели принц Хари от мемоарите си?

28 януари 2023 18 00

Книгата се превърна в световен бестселър

Снимка: БГНЕС

Доста шум вдигна принц Хари с мемоарите си, в които разказва пикантни подробности от живота си като кралска особа и отношенията на семейството му с неговата съпруга Меган Маркъл.

Spare се оказа една от най-търсените книги в началото на новата година. Херцогът на Съсекс описа в цветове всички събития, случили се с него в детството и юношеството, спомни си първия сексуален опит и как е приемал забранени вещества.

Освен това авторът на книгата реши да не крие цялата истина за военния си опит. Най-малкият син на Чарлз III сподели как е убивал войници, докато е служил в Афганистан.

Не всички харесаха тези разкрития. Фактът обаче, че излизането на книгата направи толкова много шум, е неоспорим. Колко спечели принц Хари от продажбата на творбите си?

Херцогът на Съсекс е получил 20 милиона долара предварително, според The Mirror. Необходимо е обаче да се вземе предвид процентът на продажбите на книги. Така анализаторите изчислиха, че Хари е спечелил още 16 милиона долара отгоре.

От началото на януари провокативният мемоар се превърна в световен бестселър и дори влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-бързо продаваната книга. „Единствените книги, които надминаха мемоарите, бяха поредицата за Хари Потър на Дж. К. Роулинг“, каза Лари Финли, управляващ директор на Penguin Random House.

За членовете на кралското семейство мемоарите се превърнаха в истинска бомба, тъй като принц Хари направи пореден решителен опит да разобличи британската монархия.

Според анализатори, херцогът на Съсекс вече няма да има възможност да се сближи с брат си принц Уилям, както и да се завърне победоносно във Великобритания.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари