IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън с критики заради уикенд в Дубай

24 януари 2023 15 00

Актрисата демонстрира любовта си с Рамона въпреки местните закони

БГНЕС

БГНЕС

Ребъл Уилсън получи множество критики заради своя уикенд в Дубай. Актрисата, която от миналата година излиза с дизайнерката Рамона Агрума, сподели видеа и снимки от тяхното изкарване. Двете се насладиха на удобствата на луксозния хотел Atlantis The Royal, където Бионсе направи невероятен концерт. Макар на пръв поглед да няма нищо притеснително в техните публикации, те предизвикаха възмущение сред представители на ЛГБТ общността по цял свят. Причината е, че демонстрирането на любовта между двама души от един и същи пол в близкоизточната страна се наказва със смърт.

След като актрисата показа колко добре си изкарва в компанията на своето гадже, с което се държи за ръка, прегръща, целува и ходи на плаж без да се притеснява от своята сексуална идентичност, много мъже и жени посочиха, че това е същински пример за лицемерие и безочие. И изтъкнаха, че тя не дава добър пример, отивайки на безплатна почивка в страна, в която обикновените хора нямат право да демонстрират, че са гей или лесбийка.

„Знаете ли, че в Дубай има смъртно наказание за хомосексуализъм?? Подкрепата за такава страна е наистина лоша форма, особено ако сте член на тази общност“, „Човешки права? ЛГБТ? Спирам да ви следвам веднага“, „О, голяма привилегия. Ами другите ЛГБТ хора?“, гласят част от коментарите под постовете на Уилсън.

До момента нито актрисата, нито нейната половинка са отговорили на обвиненията.

Уилсън и Агрума с еднакви тоалети за светското събитие

Австралийската звезда показа с какви тоалети тя и Рамона са отишли на откриването на въпросния хотел в Дубай. За него те са избрали модели с еднакви принтове, комбинирани с миничантички и обувки на висок ток. Те са на марката Valentino.

Ребъл Уилсън на романтична почивка в Турция

Ребъл Уилсън споделя за майчинството: Пълна промяна на живота

Ребъл Уилсън за първата си екранна целувка с жена: Напълно промени живота ми

На кадрите актрисата позира до световноизвестния готвач Нобу Мацухиса по време на брънч. Тя е поканена специално от него и екипа му, за да вземе участие в церемония със саке.

Ребъл е била в Дубай без нейната дъщеричка, която бе родена от сурогатна майка само преди два месеца. Най-вероятно малката Ройс Лилиан е останала с бавачка – друго нещо, което разгневи много от последователите на звездата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари