IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън на романтична почивка в Турция

21 юли 2022 18 00

Бодрум стана предпочитана дестинация за звездите

БГНЕС

БГНЕС

Почивка в Турция избра Ребъл Уилсън, за да се отдаде на романтика с новото си гадже. След Линдзи Лоън, нейната русокоса колежка също избра Бодрум за лятната си отпуска. Именно там я виждаме в прегръдките на Рамона Агрума. 

„Турски локум!“, написа австралийската звезда и показа, че се намира много близко до нейните български фенове.  

Ребъл Уилсън показа луксозния хотел, в който е отседнала за своята почивка в Турция. И с публикацията си само доказа, че все повече известни решават да си почиват край бреговете на Бодрум.  

Блондинката, която отслабна драстично за последните две години, позира с шарено парео край басейна. То е идентично с това на нейната приятелка, с която се е снимала. 

От постовете разбираме, че актрисата и дизайнерката, с която излиза, са били с голяма компания в Бодрум. 

Уилсън е сменила няколко бански и плажни аутфита, които може да видим в нейния Instagram. В свое видео тя показа как се глези с екзотични плодове, сервирани й направо в басейна. 

В друг клип на Ребъл, тя показва по-голяма близост с новата си изгора. Там Рамона Агрума, която представи съвсем скоро, я люлее на люлка и гушка. 

„Розова принцеса“. Така дизайнерката нарича своята любима, коментирайки под една от нейните снимки с тоалет на Fendi, на който изглежда фантастично. 

Новата хомосексуална двойка е избрала почивка в Турция, за да бъде по-далеч от папараците в САЩ. Преди нея Линдзи Лоън, която сключи брак в Дубай, също показа, че отмаря с турски сладкиши. 

В съседна Гърция пък си почива Илон Мъск. Там пък най-вероятно Никол Шерцингер е получила предложението за брак, пиейки котейли в Миконос с Том Евънс. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари