IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън за първата си екранна целувка с жена: Напълно промени живота ми

14 декември 2022 08 30

Актрисата споделя, че това е отворило сърцето ѝ за всякакви възможности

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Винаги съм се чудила как актьорите не се влюбват в своите колеги, когато на екрана изглежда така, сякаш имат уникална връзка помежду си. Романтичните моменти, които споделят, са толкова истински в някои филми, че е меко казано изненадващо, че двамата не са заедно и в реалния живот.

В някои случаи обаче актьорската игра се превръща в нещо повече, като има примери за влюбване на снимачната площадка. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са една от все още актуалните двойки, които пренасят химията от екрана в реалния живот. Ребъл Уилсън пък напълно променя гледната точка към любовния си живот след една от последните си целувки на работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

42-годишната актриса призна пред Hollywood Reporter, че е била нервна и притеснена да целуне колежката си Шарлот Гейнсбург по време на снимките на предстоящия им филм The Almond and the Seahorse. Споделя, че всички тези притеснения идвали от факта, че досега никога не е целувала жена и не е знаела как ще се справи и дали наистина ще изглежда като истинска целувка на екрана.

В първата ѝ драматична роля, Уилсън играе археолог, чийто съпруг получава мозъчна травма, което я кара да започне афера. Актрисата разкрива, че героят, с когото има извънбрачна връзка, е трябвало да бъде мъж, но самата тя е предложила да изберат жена. Така ролята отива при 51-годишната Гейнсбург.

„Не знам защо го казах, но имах чувството, че ще проработи“, споделя Уилсън. Допълва, че досега не е имала подобни роли и сексуална връзка с жена на екрана, като дори не е целувала своя колежка. Именно затова е искала да промени изцяло историята на героинята си, като не е смятала романтичните отношения между две дами за нещо различно или странно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Тогава обаче идва време за голямата сцена. По думите на Уилсън, целувката ѝ на екран тотално променя вижданията за любовта и романтичния ѝ живот. „Ако нямах това преживяване с Шарлот или с другите жени, не знам дали въобще щях да срещна партньорката си Рамона. Всичко това отвори сърцето ми за тази възможност. Благодарна съм за тях. Те напълно промениха любовния ми живот“, откровена е актрисата.

Филмът The Almond and the Seahorse е заснет през 2021 година, като срещата между Уилсън и Рамона е само няколко месеца по-късно. В момента двете дами са родители на новородената дъщеричка Ройс Лилиан, която се появи на бял свят миналия месец с помощта на сурогатна майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Искам да прекарам възможно най-много време с нея. Обичам да я прегръщам. Вече съм я обсебила. Просто е най-прекрасното нещо на света“, казва Ребъл за дъщеря си. Допълва, че най-голямата изненада за нея, дошла с майчинството, е огромната любов, която чувстваш към малкото човешко същество. Преди, казва тя, е правила много неща наведнъж, но сега единственото, което върши, е да седи на дивана и да гледа Ройс в продължение на часове.

Ребъл Уилсън и приятелката ѝ с модна колекция

Ребъл Уилсън на романтична почивка в Турция

Ребъл Уилсън: През цялото време търсех принц, а ми е трябвало принцеса

Новата майка заяви, че е развила огромно уважение към всички дами по света. „Видях какво прави майка ми и колко трудно ѝ беше. Да бъде самотна майка. Миналия ден се зачудих дали да си направя грима, или да закуся. Трябва да избера едно, защото не мога да направя и двете!“, споделя актрисата. Все пак избира закуската, като някои приоритети значително са се променили, включително и времето ѝ за душ. Уилсън признава, че вече не обръща толкова внимание на себе си, като мие косата си чак на петия ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари