IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън за тайното си бебешко парти, организирано от приятелката ѝ Рамона

8 ноември 2022 17 50

Актрисата изненада всички с новината, че вече е майка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън с пълна сила се наслаждава на майчинството.

След като в понеделник изненада всички с новината, че е станала майка за първи път, посрещайки дъщеря си Ройс Лилиан чрез сурогатна майка, 42-годишната актриса сподели малко повече за тайното бебешко парти, което е било организирано от приятелката ѝ Рамона Аргума. На него са били поканени само най-близките приятели на двойката, а дизайнерката на бижута е положила всички усилия, за да превърне деня в най-специалния за своята любима.

„Беше най-прекрасното бебешко парти с приятели от целия свят“, каза Уилсън, описвайки Рамона като прекрасен и чудесен партньор. Тя сподели снимки от партито в социалните мрежи, разкривайки и какъв е бил декорът. Напълно в тон с пола на бебето, балоните са били в розов пастелен цвят, допълнени от сиви детайли. Уилсън също е била облечена в розова рокля и сиви токчета. На гостите са били сервирани сладкиши като понички и малки торти.

Актрисата заяви, че партито е било организирано в дома на една от приятелките ѝ – Бегуна Сен – която става известна след участието си в Selling Sunset. Сред присъстващите са били още телевизионната звезда Карли Стийл и продуцентката Сам Кенеди. Дамите спазиха темата на вечерта, носейки светли рокли с флорални мотиви.

Кенеди поздрави приятелката си за новото попълнение към семейството ѝ, публикувайки снимки от партито. От тях се вижда, че е имало специална флорална декорация, оформена в малко бебешко легло. Продуцентката обеща, че следващият път, когато види бебето, няма да плаче.

Пред списание People Уилсън сподели, че цялото име на дъщеря ѝ е Ройс Лилиан Елизабет Уилсън. „Исках уникално име, започващо с буквата Р и затова се спрях на това. Лилиан и Елизабет са семейни имена, носени от жени в семейството ми, на които се възхищавам. Елизабет, което е и второто ми име, е също така посветено на покойната кралица“, обяснява актрисата.

Допълва, че да държи новородената си дъщеря е било невероятно и превъзходно чувство. „Любовта ми към нея просто извира. Тя е прекрасна и красива. Имам чувството, че това е едно прекрасно чудо“, казва още гордата майка.

Уилсън и приятелката ѝ Рамона Аргума обявиха връзката си за първи път през юни, публикувайки снимка в социалните мрежи. По същия начин стана ясно, че двете вече са майки. „Горда съм да обявя раждането на първото ми дете – Ройс Лилиан“, написа Ребъл под снимка на бебето. Тя благодари на всички, които са били въвлечени в процеса и отдели специално внимание на сурогатната майка, която е износила и родила дъщеря ѝ с невероятно внимание и грижа. „Благодаря ти, че ми помогна да започна свое семейство, това е невероятен подарък. Най-добрият подарък!“.

Ребъл Уилсън продължава да поддържа добра форма

Ребъл Уилсън: Никога не съм приемала хапчета за отслабване

Ребъл Уилсън: Екипът ми не искаше да отслабвам

Ребъл допълни, че е готова да даде на малката Ройс цялата любов на света. „Уча се бързо... огромно уважение към всички майки по света! Горда съм, че съм част от вашия клуб“, завърши тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари