IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чейс Кроуфорд показа изваяно тяло и бицепси на супергерой

26 януари 2023 10 50

Актьорът сподели своя супер гореща снимка в социалните медии

Getty Images

Getty Images

Чейс Кроуфорд се снима без тениска във фитнеса, докато тренира, за да покаже, че е готов за сезон 4 на своя хитов сериал The Boys. 37-годишният актьор, който нашумя с участието си в шоуто „Клюкарката“, сподели своя пикантна снимка, демонстрираща релефното му тяло, която със сигурност ще очарова множеството му почитателки и последователки в Instagram, Чейс се снима без тениска докато се набира на лост, облечен само по чифт сиви спортни панталони.

В текста до снимката Чейс казва, че работи усилено, за да влезе във форма за четвъртия сезон на своя сериал супергерои. Във въпросното малко мрачно шоу, синеокият актьор играе ролята на героя Кевин Московиц, известен също като The Deep. Сериалът се излъчва по Amazon Prime Video и в него участват още актьорите Карл Ърбан и Джак Куейд (синът на Мег Райън и Денис Куейд). В новия сезон се включва и звездата Джефри Дийн Морган.

Шоуто е базирано на едноименния комикс, а героят на Чейс може да общува с морския свят. Той също така носи супер стегнат воден костюм, който именно го вдъхновява да започне да работи върху физиката си по-усилено. „Увеличих честотата на тренировките си, когато видях костюма!“ каза той пред вестник „The Sun“ през 2019 г. „Тренирам пет пъти седмично, тъй като ми се отразява по-добре на психиката, а и на съня. Правя кръгови тренировки, набирания, лицеви опори и упражнения с телесно тегло за около 40 минути. Отивам на фитнес сутрин, за да свърша с това по-бързо. Гледам на фитнеса като на работа.“

През 2022 г. Чейс каза, че се е насочил специално към тренировки за по-изваяни ръце и най-вече бицепси, след като дизайнерите на костюмите са му измислили костюм без ръкави.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари