IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без угризения, без съжаление: Вижте тренировката на Майли Сайръс от новата ѝ песен

24 януари 2023 10 30

Вижте как да направите интензивната тренировка от видеото Flowers в дома си

Getty Images

Getty Images

Майли Сайръс току-що пусна първия си хит за 2023 г. – Flowers, а музикалният видеоклип е изцяло посветен на любовта към себе си. Във видеото тя е видяна да се прибира сама вкъщи през квартал на Лос Анджелис, да се съблича по бельо в двора на имение, да се потапя в басейна, след което да тренира под слънцето под звука на пронизителния припев. Въпреки че видеото е хореографирано, тренировката на Майли, всъщност е доста предизвикателна и може да ви послужи като страхотно вдъхновение, особено ако и вие отскоро сте навлезли в света на необвързаните.

Песента на Майли е посветена на раздялата с бившия ѝ съпруг – австралийския актьор Лиъм Хемсуърт. Тя пусна клипа на 13 януари – неговия рожден ден, а от текста на сингъла ясно ни дава да разберем, че той не я е разбирал и не я е обичал, така както тя е очаквала. Тя пее: „Без угризения, без съжаление“ и тренира толкова усилено, сякаш иска да изгори и последния спомен за Лиъм.

Част от текста се позовава на песента на Бруно Марс When I Was Your Man. 37-годишният Марс изпя „Трябваше да ти купя цветя и да те държа за ръка“, Сайръс преосмисли песента и изпя „Мога сама да си купя цветя“ и „Мога сама да си държа ръката“.

Новата песен на Сайръс цели да ни припомни, че ние имаме способността да обичаме себе си по-добре от всеки друг, защото в крайна сметка най-важната връзка, която имаме в живота си, е тази със самите себе си. Суперзвездата, която е родена под огнения знак Стрелец, изобразява това във видеото, в което се наслаждава на собствената си компания и прави неща за себе си, които я карат да се чувства добре, като да тича полугола, да си пее под душа и да се наслаждава на интензивна тренировка.

Тренировката на Майли е едновременно силова и кардио с висок интензитет, която включва бърпи, бойни въжета и движения, оформящи корема, но и изгарящи мазнините по цялото тяло. Можете лесно да възпроизведете движенията ѝ - достатъчен ви е само ластик за съпротивление. Докато тренирате можете да си усилите звука на песента на Майли, а за да добавите повече кардио към тренировката, можете да си танцувате лудо из помещенията на дома си.

А ето и самата тренировка на Майли или основните 6 упражнения от нея:

Бойни въжета – едностранни вълни

В първия кадър от домашната тренировка на Сайръс тя прави едностранни вълни с претеглени бойни въжета, което е ефективен начин да получите както кардио, така и силова тренировка в едно. Започнете, като седнете с крака на ширината на бедрата в стабилна клекнала позиция. Повдигнете въже в едната си ръка до височината на раменете, след това го завъртете обратно надолу и го редувайте с другата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Лицеви опори с пълзене

След това Майли прави лицеви опори във вариант да пълзи напред, използвайки съпротивителна лента/ластик. При лицевата опора дясното ѝ коляно е свито настрани (като коляното докосва външния ѝ лакът), докато тя натиска надолу. След това тя се повдига със задния ляв крак, за да пропълзи напред и повтаря. Не забравяйте да редувате и двата крака!

Глутеен мост

След това Сайръс повдига бедрата си нагоре в седалищен (глутеен) мост, тренирайки подколенните сухожилия и дупето си. Можете да направите основното движение, като бавно спуснете седалищните мускули надолу, за да докоснете пода, а след това повдигнете нагоре докато не застанете на пръсти, като стягате мускулите на седалището. На върха на моста Майли добавя малко усукване в ритъма на песента.

Back Step Crunch

Това движение на корема в изправено положение ще ускори сърдечния ви ритъм и ще „събуди“ корема ви. Отново се използва ластик. Започнете, като стъпите назад с единия крак, а след това с едно движение повдигнете коляното на този (задния) крак докрай нагоре, за да докоснете противоположния си лакът, изправяйки другия крак.

Бърпи

Бърпи е специфично комбинирано физическо упражнение, което успешно съчетава ползите от три от основните и най-предпочитани фитнес практики –планк, лицеви опори и подскоци. Сайръс опитва класическо бърпи, докато изскача енергично във въздуха. Тя започва в позиция от планк, след което се повдига, за да скочи високо с длани, притиснати зад нея.

Поза за баланс

Накрая виждаме Сайръс да прави йога поза за баланс, която помага за разтягане на гръбначния стълб и укрепване на гърба. Застанете на ръце и колене, след това бавно повдигнете десния крак, за да бъде изправен и успореден на пода, като същевременно изпънете лявата ръка пред вас. Направете това движение в поне 10 повторения.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари