IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс се завърна към музиката с вдъхновяваща нова песен

16 януари 2023 08 40

Очаква се предстоящият ѝ албум да разказва за раздялата ѝ с Лиъм Хемсуърт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нова година, нов хит.

След като в края на 2022 година Майли Сайръс подготви феновете за завръщането си към музиката и издаването на албуми, сега на хоризонта се появи дългоочакваната ѝ нова песен, която носи името Flowers. В нея изпълнителката пее за любовта към себе си и се опитва да вдъхнови слушателите да не поставят другите на първо място, да помислят за собствените си нужди.

Очаквано Майли пее за раздялата си с Лиъм Хемсуърт, с когото се събираха и разделяха на няколко пъти, завършвайки с развод само месеци след сватбата си през 2019 година. „Построихме дом и го гледахме как гори. Не исках да си тръгна/не исках да лъжа/ Започнах да плача, но след това си спомних, че мога и сама да си купя цветя“, се казва в текста.

Във видеото, измислено от Сайръс и режисирано от Джейкъб Биксенман, певицата е облечена в златна рокля, показваща стегнатия ѝ корем. Тоалетът е без ръкави и с огромна яка, която е увита като шал около врата на Майли, и допълнен със слънчеви очила. По-напред в клипа звездата пее за обичта към себе си, събличайки се по черно бельо и се наслаждава на собствената си компания, плувайки в личния си басейн, тренирайки и след това взимайки си душ.

Краят на песента показва Майли на покрив с ръце на кръста, а светлината на прожекторите е насочена само към нея. Тя поглежда към камерата, сякаш искайки да каже на всеки, че е стигнала до върха сама, без помощта на другите и оттук-нататък ще поставя себе си на първо място.

Темата на песента и вълнението около предстоящия албум накара феновете да обявят 2023 година като годината на Майли. Според слуховете, повечето песни в бъдещия запис ще бъдат насочени към възстановяването след раздяла и осъзнаването, че човек трябва да бъде уверен в себе си и да е основния си приоритет.

Пускането на Flowers на 13 януари също създаде много интересни коментари, тъй като това е рождената дата на Лиъм Хемсуърт. Макар Майли да не е коментирала публично дали е избрала деня нарочно или съвсем случайно, текстът е достатъчно красноречив. Преди официалното пускане на песента, тя загатна за нея, като публикува в социалните мрежи част, в която пее „Мога сама да си купя цветя. Мога сама да се изведа на танци. Мога сама да си държа ръката. Мога да се обичам по-добре от теб“.

Майли Сайръс иска сериозна връзка, далеч от медиите

Кой е новият мъж в живота на Майли Сайръс?

След като започваха и приключваха връзка в продължение на десетилетие, Лиъм и Майли се ожениха през 2018 година. През ноември същата година общият им дом в Малибу изгоря след тежките пожари, изпепелили множество къщи в района. През 2019 година актьорът подаде молба за развод.

В момента бившите съпрузи се намират в нови връзки. Сайръс излиза с музиканта Макс Морандо от 2021 година, а миналата година Лиъм направи дебют на червения килим с приятелката си Габриела Брукс, с която са заедно от три години.

Новият албум на Майли Сайръс ще излезе на 10 март.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари