IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чуха ли принц Уилям и Кейт Мидълтън предупрежденията на Хари?

29 януари 2023 13 30

Херцогът на Съсекс се чувства „резервен“, а техните по-малки деца...

Снимка: БГНЕС

В сензационните си мемоари – Spare, (резервен) принц Хари успя да предизвика семейството си с много откровения, които не би трябвало да стигат до обществото. Той разказа за физически сблъсък с брат си принц Уилям и стигна дори по-далеч, като заяви, че бил роден „за всеки случай“ – ако с по-големия му брат се случи непредвидена ситуация – да има „заместник“ или дори донор.

Точно с това обяснява заглавието на книгата си херцогът на Съсекс. Той добавя, че неговата мисия е „да осигури източник на разсейване, забавление и ако е необходимо, резервна част“ като бъбрек или костен мозък.

Това доста остро изказване накара принц Уилям и Кейт Мидълтън да се разтревожат за бъдещата съдба и психическото здраве на най-малките им деца, принцеса Шарлот и принц Луи, които всъщност също са „резервни“ по отношение на по-големия си брат и наследник на короната – принц Джордж.

След публикуването на мемоарите Хари каза пред The Telegraph: „Докато с Уилям говорихме за това няколко пъти и той много ясно ми даде да се разбере, че неговите деца не трябва да са в сферата на моите интереси, аз все още чувствам отговорност, знаейки, че поне едно дете в семейството ще се окаже като мен, във вечен статут на резервен“.

Вярно, експертът Кати Никол е сигурна, че принцът и принцесата на Уелс са взели под внимание притесненията на Хари.

„Те са измислили всичко“, каза Никол, говорейки в подкаста Dynasty. Джордж, Шарлот и Луи се наслаждават максимално на детството си. Те имат нещо, което не е било в детството на Хари и Уилям. Самият Уилям и съпругата му Кейт насочват всичките си усилия, за да гарантират, че децата им разбират, че не са само членове на кралското семейство, но преди всичко са най-обикновени деца.

„Никой не иска следващото поколение да страда по начина, по който страда Хари... това е потискаща картина“, обясни Никол. – Децата на Уилям и Кейт, за разлика от синовете на принцеса Даяна и принц Чарлз, живеят далеч от светлините на прожекторите, ходят на обикновено училище, живеят в обикновена вила на територията на Уиндзор, прекарват ваканциите си с кофа и лопата в градината... Сигурен съм, че Уилям и Кейт са уредили нещата и са се погрижили Шарлот да не се чувства резервна.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

2434 ( преди 1 година )
Абе тоя човек -Хари е с изразени психически проблеми. Как може да казва,че създаването на второ и трето дете е с цел да дари орган на първото при заболяване??? Или пък малката принцеса Шарлот и малкия принц Луи ще споделят неговата съдба- т.е. ще станат едни сърдити завистници, огорчени от живота и родното си семейство. Гледай си твоето семейство,че женати те е хванала за носа и те излага пред света, не гледай другите семейства.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар