IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън заведе новото си гадже на Хаваите

25 януари 2023 14 30

Татуировките му, посветени на Ким Кардашян, липсваха

Снимка: БГНЕС

Романтичната връзка на Пийт Дейвидсън с Чейс Суи Уондърс се развива бързо. Наскоро влюбените заминаха на първото си съвместно пътуване до Хавай.

На острова папараците ги уловиха на брега на океана. Чейс и Пийт си почиваха на плажа, плуваха и се наслаждаваха на хубавото време.

Освен това фотографите успяха да уловят целувката на звездната двойка.

Близки до Дейвидсън обаче все още продължават да отричат сериозността на връзката му с Уондърс, като уверяват, че между двамата има само приятелство.

Това, което също привлече вниманието на папараците по време на почивката в Хавай беше, че татуировките, посветени на Ким Кардашян, ги няма по тялото на комика.

По време на кратката си връзка с риалити звездата, Пийт имаше надпис „Моята приятелка е адвокат“, щампован върху кожата му. С това той намекваше, че половинката му, тогава Ким Кардашян, иска да прави кариера като адвокат.

Пийт Дейвидсън, браво на теб, пак си намери кака: Комикът в романс с Емили Ратайковски

Нова звездна двойка: Пийт Дейвидсън и Чейс Суи Уондърс вече не крият връзката си

Още през октомври 2022 г. обаче журналисти забелязаха, че Дейвидсън крие белега зад превръзка над лявата си ключица. Това ги накарало да предположат, че звездата е премахнал татуировката с лазер. Сега теорията е потвърдена.

От тялото на Пийт липсваше и изображението на Жасмин и Аладин, което трябваше да отбележи първата му целувка с Ким по време на пародия на известния анимационен филм на „Дисни“ като част от телевизионното шоу Saturday Night Live.

Нещо повече, гърдите на Дейвидсън преди това бяха „издълбани“ с името „Ким“, но тази татуировка също вече я няма.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари