IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джино Бианкалана показа дъщеричката си

29 януари 2023 12 00

Риалити звездата предложи брак на майката миналата година

IStockphoto

IStockphoto

Джино Бианкалана стана татко за първи път. Риалити звездата, която познаваме като победител във формата Big Brother, си има дъщеричка. Това сподели самият той в Instagram.

„Моето момиченце най-сетне е тук“, написа той в социалната мрежа.

Джино показа снимка, на която е коленичил до кошчето на бебето, чието личице е закрил с емотиконка.

Звездата от телевизионния екран не разкрива как той и неговата половинка – Кристиана Кънева, са кръстили дъщеричката си.

Малко след като разкри радостната вест, Бианкалана качи нестандартен кадър – как държи изцапан памперс с пръсти. Най-вероятно той е специална изненада за него от приятелите му.

По-късно щастливият татко сподели и едно видео от партито в заведение, на което му поставят на врата биберон, вързан на каишка.

Джино Бианкалана подари Bentley на половинката си

Мона от родилното: Добре дошла, Леа!

Фенове към Азис: Чакаш ли бебе?

Джино се сгоди миналата година

Бианкалана, който не е от най-активните в социалните мрежи, използва Instagram, за да покаже, че се е сгодил. Това стана през август 2022 г., когато падна на коляно и поиска ръката на своята любима. А когато качи клип от момента, добави, че тя е отговорила с „Да“ и двамата очакват момиченце.

Кристиана, която е лекар, среща Джино в болницата, покрай неговите здравословни проблеми и операции на единия крак.

„Бях ѝ пациент. След това постъпих пак „по спешност“ – престорих се на болен, но обърках отделението и трябваше да мисля други идеи, за да я видя отново. Тя ме спечели с нейната невинност, красота и честност. При мен беше любов от пръв поглед, но не исках да бъда прекалено напорист, за да не я уплаша. Оставих нещата между нас да се развият естествено“, разказа преди време той.

Джино все още не е разкрил дали с годеницата му ще вдигнат сватба скоро. Едно е ясно – в момента имат основателна причина да забавят плановете си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари