IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике и Клара Чиа с първа официална снимка

26 януари 2023 16 30

Футболистът се раздели с Шакира преди 7 месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жерар Пике най-накрая показа новата си приятелка Клара пред целия свят.

Бившият футболист на Барселона и испанския национален отбор сподели селфи с Клара Чиа в Instagram. 23-годишната красавица и 35-годишният Пике са се сгушили пред камерата, като това е първият път, в който спортистът публикува снимка с новата си приятелка. Досега папараците успяваха да уловят двамата на различни мероприятия, но нито един от тях не използваше социалните мрежи, за да изрази любовта си.

Първото официално потвърждение, че Пике си има нова изгора, дойде през август миналата година, когато той се появи с Клара на сватба в Испания. Снимките бяха публикувани в Daily Mail, а 35-годишният футболист беше увил ръцете си около 23-годишната си приятелка и двамата вървяха към церемонията. На други кадри се вижда как те се държат за ръце и вървят по прашен път. Тогава Жерар носеше тъмносин костюм с бяла риза и черни обувки, а Клара беше избрала дълга рокля и неутрални токчета.

Снимките се появиха само три месеца, след като Пике и Шакира обявиха раздялата си след повече от 10 години заедно и раждането на двете им деца. Двамата споделиха общо съобщение в социалните мрежи, с което разясняват, че вече не са заедно и искат малко уединение, за да могат да обяснят ситуацията по най-добрия начин на синовете си Саша и Милан. Те бяха категорични, че децата остават основния приоритет в отношенията им и ще направят всичко възможно раздялата да не им се отрази.

Въпреки спокойната ситуация първоначално и уверението, че всичко ще се случва по цивилизован начин, постепенно нещата ескалираха. Първоначално Шакира сподели, че раздялата я е разтърсила до основи и в продължение на няколко месеца не е знаела какво да прави с живота си. След това обаче се завърна в студиото и изрази целия си гняв в песен.

Преди две седмици Шакира сподели BZRP, в която пее именно за раздялата си с Пике и дори сравнява новата му приятелка с марките „Касио“ и „Рено“, докато себе си описва като „Ролекс“ и „Ферари“. Парчето успя да счупи рекордите в YouTube, като бе слушано повече от 63 милиона пъти само за 24 часа, което го превърна в най-гледаната латино песен в историята на платформата.

Шакира обаче не спря дотук и сложи вещица на терасата си, гледаща към къщата на бившата си свекърва. По данни от социалните мрежи, страшната кукла дори пее песента BZRP по цял ден, за да може да вбесява родителите на Пике. Сега изпълнителката изгражда и бетонна стена между двата имота.

От своя страна, Пике показа, че може да бъде още по-дребнав, като се появи с часовник „Касио“ по време на един подкаст. Той дори се пошегува, че вече е спонсориран от марката и гордо показа новия си аксесоар. На следващия ден футболистът се появи в базата на Барселона с обикновено „Рено“ вместо с традиционната си скъпа кола.

Шакира проговори след раздялата с Жерар Пике

Отдавна е знаела: Шакира намекна, че е била наясно с изневярата

Шакира след изневярата на Пике: Синовете ми са единственият приоритет

Преди песента официално да излезе, Шакира написа емоционално, но мотивиращо съобщение в социалните мрежи. Тя се обърна към всички, които някога са били предавани и им вдъхна увереност да продължават напред и да вярват в себе си. „Дори когато раните ни са отворени тази година, времето има ръцете на хирург“, написа изпълнителката.

Допълва, че все още трябва да вярваме на хората, дори някой от тях да ни е предал. „Защото има много повече добри хора, отколкото лоши. Повече хора с емпатия, отколкото с безразличие. Тези, които си тръгват, са по-малко от тези, които остават до нас“. По думите ѝ, болката помага на хората да растат.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари