IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Бен Афлек – и Дженифър Гарнър сериозно обвързана

26 януари 2023 15 00

Актрисата отново е с бизнесмена Джон Милър

БГНЕС

БГНЕС

След като Бен Афлек се събра с Джей Ло и сключи брак с нея през миналата година, време е и бившата му жена да мине крачка напред във връзката си. Дженифър Гарнър все още излиза с Джон Милър, като нещата между тях стават сериозни, твърдят близки до тях.

Според информация на UsWeekly, 45-годишната актриса иска дългосрочно бъдеще с главния изпълнителен директор на CaliBurger.

„Дженифър обожава Джон и все още вижда дългосрочно бъдеще с него. Няма желание от нейна страна да забавя нещата, да прекарват по-малко време заедно или нещо подобно“, разкрива източникът на изданието.

Гарнър излиза с бизнесмена малко след развода си

Актрисата, която се раздели доста тежко с Бен Афлекс заради неговата зависимост към алкохола, бе свързана за първи път с Милър през 2018-а. Докладите сочат, че двамата започват да се срещат малко след финализирането на нейния развод.

Няколко години след това Дженифър Гарнър продължи да не бъде открита пред камерите, що се отнася до нейното гадже. А близък до нея разкри, че тя се влюбила в адвоката, който днес е главен изпълнителен директор на компания, защото е бил искрен и се държал нормално с нея. Заради горчивия опит в миналото, тя предпочитала да не излиза с известни мъже.

Дженифър Гарнър,

БГНЕС

След сватбата Бенифър – Дженифър Гарнър може да си отдъхне

Прически за есента и зимата: Дженифър Гарнър със свежо предложение

Дженифър Гарнър съветва феновете за филърите в лицето

Двойката минава през кратка раздяла

Нито актрисата, нито мъжът до нея коментират публично връзката си. През март 2020 г. се заговори, че двамата са се разделили за кратко. Уви, след края на пандемията Дженифър отново е забелязвана в компанията на Милър, като се твърди, че Бен Афлек, който е баща на нейните деца, няма нищо против.

Дженифър бе омъжена за Бен от 2005 до 2015 г., като двамата имат три деца – Вайълет на 17; Серафина на 14; Самуел на 10. Заради тях холивудската звезда не искала да допуска по-близо до себе си Джон, но нещата се променили. Сега, когато наследниците ѝ прекарват повече време с баща си и неговата нова жена – Джей Ло, тя може да се отдаде на връзката си. Едно е ясно до момента – тя не иска да я афишира като много други звезди.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари