IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за есента и зимата: Дженифър Гарнър със свежо предложение

21 ноември 2022 10 50

Промяна във визията на звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Смяната на сезоните винаги ни подтиква да направим промяна във външния си вид. Независимо дали говорим за нов маникюр, прическа или грим, трябва да има нещо, което да се различава от отминалия сезон. Тази философия бе последвана и от Дженифър Гарнър, която ни изненада с промяна в косата си, която е не само по-къса, но и с нов цвят.

Актрисата се появи на червения килим на галавечерта Big Night Out в Лос Анджелис, където за малко да бъде пропусната от журналисти и фотографи заради новата си прическа. Бившата съпруга на Бен Афлек, която рядко прави подобни радикални промени във външния си вид, успя да впечатли всички присъстващи, след като вече бе разпозната и засипана с въпроси и подвиквания да се обърне към поредната камера.

За специалното събитие Гарнър се появи с прическа в стил боб и бляскави кичури, които допълваха естествения ѝ кафяв цвят. Известна с дългата до раменете си брюнетна коса, актрисата промени нещата, сбогувайки се с няколко сантиметра и измести пътя си настрана. За разлика от емблематичната ѝ права прическа, този път звездата заложи на по-рошава, текстурирана и вълниста визия, която много ѝ отиваше. Бретонът ѝ в стил „завеса“, който можеше да се види на последните ѝ публикации в социалните мрежи, бе отметнат настрани, доказвайки колко лесно може да го включите в различни стилове.

Дженифър Гарнър

Снимка: Getty Images

Прическата на Гарнър е с перфектна дължина – достатъчно дълга, за да може да се заметне на една страна и да не пада върху очите, но и достатъчно къса, за да се забележи свежата промяна. Докато косата на актрисата все още определено е по-кафява, отколкото руса, изглежда, че тя е добавила малко бронзови бебешки кичури в средата и около лицето си, за да създаде свежо, слънчево докосване на яркост, точно навреме за зимата.

Виновникът за новата визия на Дженифър е дългогодишният ѝ фризьор и един от близките ѝ приятели Адир Абъргел, който разкрива какво точно го е вдъхновило за прическата. „Наричам това прическата Gen G за Gen Z“, пошегува се той, играейки си с името на Дженифър Гарнър и определението за новото поколение.

Все пак, макар младоликия си вид и забавните видеа в социалните мрежи, Гарнър със сигурност не е от новото и младо поколение. Прическата обаче, според Абергел, е подходяща за всички възрасти и няма граница за това кой може да я носи и кога. „Можеш да промениш визията си във всеки един момент. Новата прическа е едно прекрасно презареждане. Винаги е хубаво да си я направиш преди празниците“, каза той пред списание People.

Фризьорът избра да придаде на Гарнър текстурирани дълги кичури за обем, които падат точно върху ключицата, допълнени от бретон, рамкиращ лицето. Той създава повече текстура чрез оформящ крем, който първоначално разнася върху дланите на ръцете, след което го нанася от корените до краищата, за да хидратира и предпази от топлинно увреждане.

Следващата стъпка е използването на дифузер, за да се подчертае естествената текстура и обем на Гарнър, като Абъргел първо се фокусира върху корените. След като те са на 60% сухи, той бавно се премества върху краищата. „Това предотвратява дехидратация“, обяснява фризьорът.

Естествена и красива: Дженифър Анистън показа рутината си за здрави кичури

Модерният боб на Монро – прическата, която и Мария Бакалова обича

След това разделя косата и използва преса, за да създаде вълни. Вместо да увие косата изцяло около цилиндъра, той работи в противоположни посоки, за да създаде мек, естествен вид, който допълва текстурата. Абъргел съветва да не дърпате косата, докато я разплитате, за да не изправите къдриците.

За финал той разнася олио за коса от средата до краищата за допълнителен блясък, последван от текстуриращ спрей, за да се създаде ефирно и обемно покритие.

Новата прическа на Гарнър е идеална за нейната рутина за коса, която не изисква много поддръжка. През 2020 година тя казва пред Allure, че се е научила как да се суши правилно чак по време на изолацията. Тогава фризьорът ѝ е направил урок по FaceTime, защото двамата не са имали възможност да се видят. В същия момент обаче професионалните ангажименти на актрисата не спирали, тъй като тя участва в предавания чрез Zoom и е трябвало да изглежда добре. Новите умения на Гарнър ще ѝ бъдат полезни с този универсален и стилен нов боб.

За още новини от света на звездите и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари