IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стриптийзът на Салма! 56-годишната звезда се появи в мрежеста рокля, прегърнала Чанинг Тейтъм

26 януари 2023 18 00

Двамата са звездите на новия горещ филм Magic Mike's Last Dance

Getty Images

Getty Images

Салма Хайек разголи стегнатото си тяло и неповторимите извивки по бельо и в оскъдна мрежеста рокля, появявайки се под ръка с Чанинг Тейтъм. Двамата бяха заедно на премиерата на новия им филм в Маями. Салма и Чанинг са звездите в горещия, трети филм, посветен на стриптийз танците, а именно Magic Mike's Last Dance, който трябва да тръгне по кината около празника Свети Валентин.

В стила на секси тематиката на филма, 56-годишната актриса беше решила да се появи в предизвикателна визия на червения килим и по-точно в дръзка черна мрежеста рокля, покрита с флорални апликации, придаващи ѝ още повече женственост. Под нея Хайек носеше черно бельо, а визията беше съчетала с ефектни бижута и обувки на платформа.

Изкусителната мексиканска звезда от години е известна със своята апетитна фигура като пясъчен часовник, която се виждаше ясно под роклята.

Колкото до 42-годишния Тейтъм, той изглеждаше доста по-небрежно в своя черен костюм, който беше съчетал с обикновена черна тениска, пъхната в панталона. Въпреки че Салма е ново попълнение към франчайза Magic Mike, Чанинг е водещ герой в него още от първия филм през 2012 г.

И този път режисьор на филма е Стивън Содърбърг, който направи и трите части на стриптийзьорската сага.

Салма Хайек

Снимка: Getty

В новата лента, Салма, която е щастливо омъжена за милиардера Франсоа-Анри Пино, е партнирала на Чанинг в доста горещи, интимни сцени, част от които се виждат и в трейлъра.

Първоначално във филма трябваше да участва британската актриса Танди Нютън, но след голям скандал между нея и Тейтъм на снимачната площадка, Танди напусна проекта и на нейно място дойде Салма, която обаче само повдигна имиджа на продукцията.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари