IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен отново се появи с треньора, спряган за нейно гадже

27 януари 2023 17 50

Супермоделът беше уловен да язди заедно с инструктора по джиу-джицу Хоаким Валенте

Getty Images

Getty Images

Жизел Бюндхен беше уловена на езда в Коста Рика, заедно с треньора по джиу джицу Хоаким Валенте. В последните месеци 42-годишната Жизел е забелязвана многократно с въпросния мъж, който според слуховете ѝ е нещо повече от добър приятел.

На последните папарашки кадри Бюндхен е облечена небрежно в дънки и зелен потник, със спуснати златисти коси, а междувременно Валенте носи синя тениска, дънки и обърната назад бейзболна шапка.

Двойката за първи път предизвика слуховете за романс през ноември 2022, когато двамата бяха забелязани да се наслаждават на вечеря, отново в Коста Рика.
Въпреки това, източник близък до красавицата каза пред сайта Page Six тогава, че отношенията на двойката са само „платонични и професионални“.

„Хоаким и двамата му братя обучаваха Жизел и децата ѝ на бойни изкуства през последната година и половина“, каза вътрешният източник, докато друг източник сподели, че той по принцип пътува навсякъде с Бюндхен и децата ѝ, за да не изпускат децата тренировките си.

Но напоследък се вижда, че блондинката и треньорът прекарват доста време заедно, което допълнително подклажда спекулациите, че двамата може би са нещо повече от приятели. Миналата седмица двамата бяха забелязани на джогинг заедно.

Друг източник наскоро заяви, че връзката между двойката не е изключена. Напоследък Жизел изглежда много щастлива и вероятно това се дължи именно на новия мъж в живота ѝ.
„Жизел обожава и се доверява на Хоаким и прекарва много време с него, но не мисля, че това е традиционен сценарий за връзка“, каза вътрешен човек пред списание People миналата седмица. „Те имат дълбока лична връзка и той е учител на децата ѝ, а дали някога отношенията им ще прераснат в нещо повече – само времето ще покаже. Валенте е тренирал бившия модел на Victoria’s Secret по джиу-джицу. още преди нейната раздяла и развод с куотърбека Том Брейди да са факт. Бюндхен и Брейди се разделиха изненадващо през август миналото лято, много бързо взеха решение за развод, който пък беше финализиран през октомври 2022 г.

Бюндхен и 45-годишният топспортист бяха женени 13 години, като имат две деца – 13-годишен син Бенджамин и 10-годишна дъщеря Вивиан.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари