IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Остин Бътлър благодари за успеха си на ексгаджето си Ванеса Хъджинс

30 януари 2023 09 00

Какво ли мисли настоящата му приятелка Кая Гербер?

Остин и Ванеса през 2019-та; Getty Images

Getty Images

Остин Бътлър заяви изненадващо, че дължи на бившата си приятелка Ванеса Хъджинс много за това, че му е помогнала да получи ролята на „Елвис“, която му донесе глобална известност и номинация за „Оскар“. Красивият актьор най-накрая призна, че неговото ексгадже е изиграло основна роля в това той изобщо да се яви на кастинга за ролята на Краля на рока. Всъщност именно Хъджънс първа е разбрала, че Бътлър трябва да влезе в ролята на Елвис, след като го чула да пее негова песен в колата.

В интервю за Los Angeles Times отпреди няколко дни, Остин призна, че Ванеса го е убедила да се пробва за желаната роля. Той каза: „По това време бях с моята бивша приятелка. Бяхме заедно толкова дълго и тя имаше този момент на ясновидство, така че аз наистина ѝ дължа много, че повярва в мен“.

34-годишната Хъджънс и 32-годишният Бътлър излизаха близо десетилетие, преди да се разделят през 2020 г.

Преди раздялата им, тогавашната двойка била в автомобила си, когато Ванеса, която е звезда от сериала High School Musical, разбира, че Бътлър е перфектен за ролята на Пресли. „Миналия декември месец с Остин бяхме в колата, слушахме коледна музика и по радиото пуснаха една коледна песен на Елвис Пресли“, каза Хъджинс в интервю през 2019 г. „Той току-що беше боядисал косата си в черно, въпреки че естествената му коса е руса. Аз го погледнах, а той си пееше песента и тогава му казах: Скъпи, трябва да изиграеш Елвис“.

И все пак, когато Бътлър за първи път преразказа същата история в предаването „Кръглата маса на актьорите“ на Hollywood Reporter миналия месец, феновете забелязаха, че той минимизира ролята на Хъджинс в историята.

„Месец преди да чуя, че Баз Лурман прави филма, гледах коледните светлини с приятел и имаше една коледна песен на Елвис по радиото, а аз си я запях, а приятелят ми ме погледна и ми казва: „Трябва да играеш Елвис“, каза тогава Бътлър, без да споменава, че „приятелят“ му всъщност е бившата му половинка Ванеса Хъджинс.

Той продължи: „Няколко седмици по-късно свирех на пиано. Същият този приятел беше там и ми каза: „Сериозно, трябва да разбереш как можеш да получиш правата върху сценарий за Елвис. Тогава агентът ми се обади и ми каза, че Баз Лурман започва да прави филм за Елвис“.

Пренебрежението на Остин към заслугите на Ванеса очевидно не ѝ е харесало, защото тя се пошегува наскоро в социалната медия с акцента а-ла Елвис, с който Бътлър си взе наградата „Златен глобус“ по-рано този месец. След наградите много хора коментираха в Instagram, че Остин още не може да се отърси от ролята си и продължава да говори с гласа на Пресли, който няма нищо общо с неговия истински глас.

От повече от година Остин излиза с модела Кая Гербер (дъщерята на супермодела Синди Крауфорд). По-интересното в случая е, че нейният бивш приятел – актьорът Джейкъб Елорди също в момента се снима в ролята на Краля на рокендрола в предстоящия биографичен филм „Присила“. Журналистите попитаха Остин дали е дал съвет на Джейкъб за въпросната роля, на което той отговори: „Не, не съм“, разкри Бътлър. „Срещал съм го и преди, но изобщо не сме говорили за това…желая му всичко най-добро.“

Кая Гербер

Кая и Джейкъб излизаха една година между есента на 2020 и есента на 2021 г., Два месеца след раздялата си с него Гербер намери любовта отново в лицето на Бътлър.

Ванеса, от своя страна, вече от две години е щастливо обвързана с бейзболиста Коул Тъкър.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари