IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива новина: Адам Лавин и Бехати Принсло станаха родители за трети път

31 януари 2023 14 50

Бебето се присъединява към каките Джио и Дъсти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Адам Лавин и Бехати Принсло си има нов член!

43-годишният изпълнител и 34-годишната моделка на Victoria's Secret са посрещнали третото си дете заедно. Новината беше потвърдена от множество медии отвъд океана, като засега родителите остават мълчаливи по темата и все още не са споделили снимка на бебето. В семейството вече има две дъщери – 4-годишната Джио Грейс и 6-годишната Дъсти Роуз.

Според източник, цялото семейство се чувства добре, а майката и бебето съвсем скоро ще си бъдат у дома. „След драмата през есента, Адам наистина се опита да се фокусира върху семейството. Съжаляваше много и беше много засрамен. В момента Бехати и Адам са в чудесни отношения. Много се вълнуват заради бебето“, допълва вътрешният човек.

Принсло и Лавин се ожениха през юли 2014 година в Мексико, след едногодишна връзка. Три години по-късно се появи и първата им дъщеря Дъсти, а през 2019 година се ражда и Джио Грейс. Двойката никога не е криела, че иска да има голямо семейство, като Бехати споделя миналата зима, че мечтата ѝ е да има пет деца, но засега не бърза с реализирането ѝ.

„Знаете ли какво, никога не казвай никога. Искаме голямо семейство, но кой знае? Оставяме всичко в ръцете на съдбата и каквото стане. Това, което трябва да стане, ще стане. Нямаме граници“, казва още моделката.

Принсло призна пред медиите миналия септември, че очаква дете. Постепенно тя започна да публикува все повече снимки от бременността, доказвайки че бъдещите майки също могат да имат безупречен стил. На една от снимките Бехати позира с кафяво-черен пуловер, черна блуза, черни дънки и черни кубинки. Всичко това е допълнено от чанта на Prada, поставена върху наедрялото коремче.

Адам Лавин: Не изневерих, но прекрачих граница

Адам Лавин беше обвинен в изневяра

Адам Лавин и Бехати Принсло публично заедно за първи път след скандала

В момента Принсло и Лавин са се фокусирали изцяло върху семейството, опитвайки се да забравят драмата от миналата есен. Тогава изпълнителят бе обвинен в изневяра от няколко дами, които твърдяха, че той им е писал в социалните мрежи. Една от тях дори призна, че е имала едногодишна връзка с Адам, докато той е бил женен за Бехати и у дома са го чакали две деца.

Първоначално изпълнителят отричаше твърденията, но после промени показанията си. Той призна, че е направил грешката да говори романтично и да флиртува с жена, която не е съпругата му.

„Не съм имал афера, но прекрачих границата по време на период от живота си, за който съжалявам“, написа Лавин в социалните мрежи. Допълни, че цялата ситуация постепенно е станала неприемлива и той иска да признае за всичко, за да може да получи прошка от семейството си и всички да продължат напред.

„Съпругата ми и семейството ми са всичко, за което ме е грижа на този свят. Да бъда толкова наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което има смисъл за мен, беше най-голямата грешка, която можеше да направя“, продължи Лавин. Той обеща, че нещата повече няма да се повторят и поема пълна отговорност за действията си. Беше категоричен, че заедно с Бехати ще преминат през трудния период заедно и ще излязат от другата страна на тунела.

Очевидно Бехати е успяла да прости на съпруга си, като малко по-късно двамата бяха забелязани на разходка и показваха добро настроение. Моделката бе категорична, че иска да работи върху щастието на семейството си, защото вижда, че Лавин е готов да признае грешката и да поправи поведението си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари