IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неочаквано приятелство: Бен Афлек се мотае с гаджето на бившата си жена

1 февруари 2023 17 40

Актьорът беше видян да се смее на улицата с приятеля на Дженифър Гарнър – Джон Милър

Getty Images

Getty Images

Бен Афлек и гаджето на бившата му жена Дженифър Гарнър бяха уловени от папараците да се смеят на улицата, докато разговарят пред дома на актрисата в Санта Барбара, Калифорния. Очевидно както Гарнър прие добре настоящата съпруга на Бен – Дженифър Лопес, така и Бен е готов да приветства в семейството новия мъж в живота на Гарнър.

Сайтът PageSix е публикувал снимките, от които се вижда, че Джон и актьорът от „Арго“ са в прекрасни отношения и определено имат общи теми за разговор. Двамата мъже бяха заснети докато Бен чакаше Дженифър пред дома ѝ, а Милър му правеше компания.

Афлек беше женен за Гарнър от 2005 до 2018 г., като двамата споделят три деца заедно – 17-годишната Вайълет, 14-годишната Серафина и 10-годишния Самюъл.

Джон Милър е председател и главен изпълнителен директор на компанията „Cali Group“ като за него се знае, че също е разведен и има две деца от брака си. В миналото Милър е бил женен за цигуларката Каролайн Кембъл, с която не е заедно от 2014-а.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by funseleb.id (@funseleb.id)

Приятелската среща между Бен и Джон идва само една седмица след като Гарнър се присъедини към Афлек и сегашната му съпруга Джей Ло за музикалното изпълнение на малката им дъщеря Серафина.

Според много източници, първоначално Гарнър е изпитвала известна враждебност към попзвездата, за която Бен се ожени през лятото на 2022 година, но в крайна сметка решила, че е по-добре за нея Афлек да има друга жена в живота си, която да се грижи за него, тъй като ѝ било омръзнало Бен да се държи като нейно четвърто дете.

Докато Афлек излизаше с продуцентката Линдзи Шукъс и актрисата Ана де Армас, преди да възобнови романса си с Лопес, 50-годишните Гарнър и Милър са заедно от 2018 г. насам. Тя започна връзката си с бизнесмена, малко след като финализира развода си с носителя на „Оскар“, но отношенията им така и не стигнаха до брак или дори до живот под един покрив. Двойката дори за малко се раздели точно преди пандемията от COVID-19 през 2020 г., но двамата се събраха отново в началото на 2021 г.

Според последните слухове обаче Дженифър вижда бъдещето си с Джон и макар и без брак е готова да задълбочи връзката си с него.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари